Jumaat, 31 Disember 2010

bye bye dua ribu sepuluh



hai... salam hujung tahun.

aku percaya kiter semua dah merasai banyak kenangan n cerita sepanjang thn nih kan? ada yg suke n x lupe jugak yg duke. well, thats life. kalo suke jer 24 jam tuh bukan drama namanya. tuh filem seram. tapi apa2pun, aku harap ada something yg kite semua dpt belajar dr apa jua yg dah berlaku sepanjang thn kita hidup. something yg boleh menjadikan kita manusia yg lebih sempurna hendaknyer.

kepada semua yg terus menyokong blog jejaka anggun, terima kasih kerana rajin memfollow blog nih setiap masa. (saya happy bile anda happy baca blog saya!) ... kepada semua sahabat handai yg x jemu nak menjadi sahabat aku dlm suke dan duke, terima kasih kerana sudi melayan kerenah aku yg pelbagai nih... n kepada pembenci2 yg meluat dgn tulisan aku or dgn diri aku personally.... errr... ada aku kesah? FYI, you actually are my biggest fan because you keep on wasting your time just to watch my every move... keep it up!

akhir kata, aku lambakkan pic2 terakhir yg aku sempat amik dlm bln Dec nih utk tatapan anda semua.... enjoy n tataplah wajah2 anggun aku nih sampai korang muntah darah. sekian. wasalam.


* with Dato K aka mr jejaka chumel - despite our 1001 differences, i still like to have u around. thanx for being a great fren n supporter.


* nih pic kat chilis, sementara menunggu waiter sampai, paparazi sibuk amik pic kami.


*tengah makan pun, still pic kami ditangkap oleh paparazi yg tidak mengenal erti penat lelah.


* lepas dinner, kami beransur ker iCity Shah Alam, feeling2 bermandikan cahaya di bawahan sinaran lampu minyak tanah...



*bergambar bersama PA dan pengurus, tulang belakang kejayaan aku.



* muke kami berdua mmg tidak dapat lari dari lensa kamera paparazi yg sudah siap sedia menunggu


*oke, nih pic xmas plak. xmas breakfast.... krispy kreme!!



* Hi-Tea kat Restoren Seri Angkasa, KL Tower. food wise oke2 jer but the ambience tuh yg best. berputar sambil melihat bandaraya KL dari puncak.


*heading to observation deck after makan. tgk lah xmas tree tuh, huduh benar.



*my 21st (again) bday on 29hb arituh... makan2 di malones, kl sentral. lama giler tunggu, waiter bole x datang tanya order walaupun restoren tuh kosong... ingat aku datang nak duduk2 tumpang berteduh ker?


*finally, paddy's steak sampai. nasib baik sedap! aku recommend kat korang, dtg ah makan kat sini. chill2 cosy2, best!




*last but not least, one of the hadiah bday dari Dato K. buat sendiri painting nih katanya. kalo aku gantung, mesti org ingat lukisan nih karya salvador dali ataupun gustave courbet, kan? sangat menakjubkan. tahniah!



oke, apakah anda sudah pitam????


11 ulasan:

  1. hp new year ja...............

    kamu buat saya gelak bila baca blog kamu....

    BalasPadam
  2. Dato K pandai art??waahh..kagum..

    BalasPadam
  3. happy new year 2011

    first time muka abg K kuar kan

    BalasPadam
  4. selamat tahun baru pakcik.. semua anggun2 pic pakcik...

    BalasPadam
  5. syah: tenkiu... pakcik tau.

    qarl: ye ker? rasanya penah kuarkan dulu...

    iyl: sgt pandai ibarat art attack.

    faiz: gelak sampai pengsan x?

    BalasPadam
  6. Dato K cakap:

    iyl: Dato K memang pandai art. Actually, dia pandai buat segalanya.

    qarl: Bukan abg K, tp adik K or Dato K. JA lebih tua tau! Dia letak gambar Dato K yg tak begitu cantik. Cuba tgk pic Dato K kat sini (http://www.celebrityclothingline.com/celebrity-entrepreneurs/vic-beckham-struts-her-stuff-for-armani/). Lagi lawar.

    Pakcik JA: Lukisan tuh ikut stail M.C. Escher, bukan Dali. Gustave Courbet? Tak de maknanya. Ko pun tak kenal nama tuh. Google, ya?

    BalasPadam
  7. tanpa nama: mcm aku kenal jer sapa tanpa nama nih....

    BalasPadam
  8. Dato K nampak kurus dari sebelum ni la JA..
    Or mata i yg rabun..? Lol

    neway, Happy New Year to both of u.. :)

    BalasPadam
  9. Dato K cakap:

    Inspira: Memang Dato K nampak kurus. Dia tengah buat diet--minum air laut campur limau sajer. Dah 248 hari tak makan langsung. Minum air tuh jer. Ko mampu?

    Pakcik JA: mcm kenal si "tanpa nama" ker? Cuba tengok tulisan 'Dato K cakap' kat bawa "tanpa nama berkata" tuh. Perasan tak?

    Happy new year!

    BalasPadam
  10. hahahaha!!! seperti biasa mmg kata2 JA kelakor habis! seronok betul dia di mlm new year ni. jelas terpancar abis. akhirnya dpt jugak cek tgk dato k u hehehe! sama comel la :)
    happy new year 2 u

    BalasPadam
  11. Inspira: ko nih shiapa?

    dato K: mende yg ko merepek nih labu?

    sue: sama? excuse me, i am 1st, hes 2nd.

    BalasPadam