Rabu, 22 Disember 2010

translator diperlukan.

aku banyak terima email mcm nih... ada sesapa yg paham apa orang nih nak?



From:




反片 寄了一則文章給你喔!!
------------------------------------------------------------
給您的留言: .
.
.
.

只要你会说华语

就可以在家工作赚钱

在家工作系统创造出

月收入RM8万以上超过95位

月收入RM3万以上超过300位

月收入RM8000元以上超过1000位

月收入500元以上不计其数

了解过后有两个结果

(一)每月增加500元以上的收入

(二)浪费5分钟看电视的时间

想了解请输入网址 on9.to/mywfs



aku tahu part on9 tuh jer.... dia ajak aku online kot ek? ker dia slalu tgk aku online?? ker dia offer aku pose nude secara online nih... aku nampak RM RM tuh.. ish, pintu rezeki nih! rugi kalo x sambar....




ps: sila klik di sini utk baca Bobby Bikin Panas ch 12 enjoy!!!!!

10 ulasan:

  1. kopipes la p google kan ada translate tuu??mcm aku aritu translate bahasa komen dr brazil..apakah dia paham ape mak tulis pastu komen dlm bahasa dia..pitam

    ke dia srh ko jual iphone mcm jual ikan tu kot?

    BalasPadam
  2. dia ajak ko keje dr umah..online sajork...income la tu..siap booglg option..x caya ko translet pki google [haha!apesal aku yg buat ni?]

    BalasPadam
  3. pertandingan siapa plg anggun kot pakcik.. yuran rm8 tuk 95org yg pertama.. rm3 tuk 300 yg pertama... org yg keseribu dpt rm8000... heheh..

    penat nk translate ni... heheh..

    BalasPadam
  4. dh de org tlg translate kan...

    BalasPadam
  5. hahaha... lagi ada sesapa lagi yg tahu bahasa mandarin?

    BalasPadam
  6. itu orang jual buah kedondong tuh... RM8 dapat 95 bijik dan seterusnya.. huhu

    dah google translate tadi.. mcm MLM jerr...

    BalasPadam
  7. aa..konpem MLM.. mungkin dye ingat JA ni org cina kot..putih melepak gitu

    BalasPadam
  8. ryma: mlm ker?

    ed: putih melepak???? mmg ko tingtong

    BalasPadam
  9. ★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)(★◣_◢)★
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)★
    Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...
    maaf bebanyak dahhhhh......

    apo bondonyerrrr mana cina yang on 9 ngan ko ni... tah sepatah habuk tak faham...

    rasanya dia syok kat ko nak ajak kawin lari kat guanzho tu

    BalasPadam