Isnin, 20 Disember 2010

KOUGAR bakal dibukukan....



hari sabtu lepas balik kerja, aku ada meeting ngan encik Amir Muhammad kiter di Bangsar Village... katanya dia interested nak publishkan novel sulung aku yg bertajuk Kougar. yay!!!

(Kougar mengisahkan tentang Kisha, wanita bujang berusia 40 thn yg berada di dalam kemelut di antara cinta dari anak2 muda, duda bergelar ustaz, dan lelaki kaya pertengahan umur.)

hmmm... insya allah, kalo tak ada aral yg dtg melintang, novel aku tuh akan dilancarkan pada pesta buku dlm bulan april thn depan kat PWTC. target jualan so far disasarkan sebanyak 40 juta naskhah. so far yer, diulangi, so far. kemungkinan besar aku akan up kan lagi jadik 80 juta naskhah bile aku rasa taraf keyakinan aku makin meninggi di saat2 akhir nnt. hahaha.

lepas habis meeting, cik Amir bawak aku jumpa bintang you tube terkini... saudara Azwan Ismail. semua org dah tgk blog dia kan? lebih kontroversi dr blog Jess (sila klik) nih kan? aku baru jer tengok pagi tadi before gi kerja. all i can say is, biarlah dia nak jadik apa pun. gay ker, ustaz ker, ayah pin ker, ai oke jer. ai punyer dosa sendiri lagi berlambak uolz, so x payahlah nak canang satu malaya pasal dosa orang...


ps2: bak kata steven dlm filem I Love You Phillip Morris, "being gay is really expensive." mampu?

8 ulasan:

  1. ai dh tgk azwan tu td..ai pon rs..dia bgs nk stand up pendirian dia..pokok pangkal hati kan?

    wow!!40 juta katanya.....ko mampoo nok..mampoo =)

    BalasPadam
  2. bagus pakcik.. semangat tu penting.. moga berjayo pakcik...

    BalasPadam
  3. tahniah lah....smga impian 4ojuta tu tcpai..hehe

    BalasPadam
  4. menarik.. nanti dah dibukukan haruss beli.. sekarang nih tak boleh nak dengar perkataan 40 juta dah.. asyik terbayang muka dR rozmey jer..
    matila matila matila

    BalasPadam
  5. siti: thanks...

    ryma: ingat dr rozmey tuh je mampu memasang angan2 mcm tuh?

    ann: insya allah... doa2kanlah yer...

    syah: dont forget tuk beli tau!

    buyui: aku yakin!

    BalasPadam
  6. Wow, pasni femes lah ko dr c azwan ismail tu?
    Cte dia skrg mmg hot smpai dr rozmey punya filem pun dh tenggelam..
    Huahuahua..
    Semoga berjaya ek..

    BalasPadam
  7. d: femes giler lah nnt.... slalu ah kuar masuk TV!

    BalasPadam