Selasa, 7 Disember 2010

cantik bukan kerana botox

itu tajuk segmen hiburan dlm paper Utusan Malaysia hari nih. aku baca kat online sebab ada org tweet. dia suh aku blog sebab aku pandai menghuru harakan majlis so aku pun nak tulis lah review dr artikel yg sangat lawak nih.

tajuk nih diletak di atas gambar kakak rohana jalil. sile lihat pic di bawah. nih bukan gambar hiasan tau.. nih betul2 gambar dia. cantik kan?



pastuh kat bawah pic tuh siap tulis ROHANA JALIL mengakui tidak menyuntik wajahnya tetapi perubahan wajahnya kini adalah kerana teknik solekan.

HEHEH. nak tumpang tanya sikit kak.....

apakah teknik solekan jurusolek akak sama dgn teknik solekan jurusolek JOAN RIVERS?"




ataupun teknik jurusolek KAK NITA kiter?



sebab kalo same rasernyer better lah akak pecat jurusolek yg mengajar akak2 teknik2 tuh kak. adik rasa org yg ajar akak mekap tuh adalah sorang juruteknik, bukan jurusolek. huru hara dah muke akak skang, dulu lagi oke kak....

cube tgk pic budak chomel kat bawah nih.... dr hujung rambut sampai hujung kaki xder solek apa2 pun... semuanya asli bergetah. dia ikut petua kak nita lah, amik wudhu dgn sempurne jer..... oke kan, kak? xder lah meletop tapi oke lah kan....



so pls kakak yer... akak dengar nasihat peminat kan??? jgn buat lagi tau!


ps: lagu RAYUANKU satu kak!

ps2: napalah dorang nih suke tambah dosa aku di awal muharram ini hah?

13 ulasan:

  1. hahahahahha!aku insan yg lemah..hanya mampu berserah...katanyer...

    sape la org yg suruh ko huru harakan majlis tu erk?:P

    BalasPadam
  2. wahahaha!!! huru-hara yg menjadi! tolonglah teknik solekan? JA mmg kelakor! scary betul tgk muka k.nita tu...at least joan Rivers tu pun ok ler sket..errr yg di bawah skali tu..bergetah kerr? :D

    BalasPadam
  3. buyui: nama org tuh dirahsiakan atas sebab2 keselamatan.

    suhada: joan rivers tuh pic yg oker, pic yg x oke lambat na nak load nyer....

    BalasPadam
  4. berkedut okeh leher kak nita tuh..

    BalasPadam
  5. nak senyum pun keras jer..

    BalasPadam
  6. asal muka tiga2 ni sama jer.. heheh,..

    BalasPadam
  7. ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "Salam Maal Hijrah" 1432H/2010M.
    MEMANTAP UKHUWAH, MEMPEKASA UMMAH.
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    Bentangkan ku permaidani
    Dari baldu berwarna putih
    Moga tak ku terasakan
    Cubaan yang ku galas ini
    Kepada Mu titianku
    Hijrahkanlah diri ini

    Cantik lahhh muka kalau cucok cucok ni....
    kalau kedut gosok seribu streka panas tak kan hilang kedutnya...

    Opppssss.... Betis jejaka anggun tu kekar semacam ... Betis kaki tu Cucuk Botox ke.... gebu sexy semacam aje

    BalasPadam
  8. ed cantik kerana makan nasi lemak 3 bungkus everydays

    BalasPadam
  9. lor...

    apa la yg lawa sgt pd dorg nih?? pipi menyentol mcm telor tue ker?? bibir jueh tue ker?? ish...

    BalasPadam
  10. aznee: cantik la... cube tgk betul2...

    ed: tuh dia. 3 bungkus.

    faiz: ko ker dia?

    atiqq: thanx... malu ai...

    afzai: betis nih original u ... bukan bunting padi tau, bunting luar nikah namanya yer...

    syah: adik beradik kot?

    ann: ada besi kat pipi tuh yg susah sikit nak senyum

    wan: tuh bukan kedut lah... tuh teknik solekan...

    BalasPadam
  11. muka mcm mak steve stiffler dlm american pie

    BalasPadam