Isnin, 27 Disember 2010

harta suamiku, milikku

lama giler aku x post entry baru... ada ker sesapa yg rindu?

anyway, aku ada terbaca kisah pasal tokey majalah Playboy, Hugh Hefner, 84, yg dikatakan buat surprise kat girlfriend dia, Crystal Harris, 24, dgn menghadiahkan sebentuk cincin pertunangan masa mlm hari Xmas yg lalu.... aaahhhhh so sweeetttt.....

lihat pic di bawah...secocok kan mereka berdua?



Hefner, 84 thn sebelum nih pernah berkahwin 2 kali. first pd thn 1949 dgn Mildred Williams n bercerai pd thn 1959. mereka dikurniakan 2 cahayamata; iaitu Christie, kini 58 thn n David, 55.

lepas tuh dlm thn 1989, dia berkahwin sekali lg dgn Kimberley Conrad (ex Playboy Playmate). mereka berdua dikurniakan pula dgn 2 anak lelaki, Marston Glenn, 20 thn n Cooper Bradford, 19. pasangan ini dah confirmed bercerai March yg lalu. sian.

so harap2 ini perkahwinan terakhir Hef. bukan apa, aku kesian jer ngan org tua nih.... dia ingat pompuan nih cinta sepenuh hati ker kat dia.... dia sedar x kalo dia setakat tukang kebun ker atau nelayan ker atau buruh binaan ker atau pencacai najis ker, ada ker pompuan cantik mcm nih nak pandang muke dia? ada? mampu?

lainlah muke jejaka anggun bawah nih... rebutan dan idaman satu malaya... kan? kan? kan?





ps: teringat kat makhluk allah sorang nih... x kesah dpt anak ikan kaki cukur, asalkan meletop n bole bangga tayang depan khalayak ramai.... ko mampu???


17 ulasan:

  1. pakcikkan hot.. tu yg jadi idaman tu.. heheh..

    BalasPadam
  2. ann: yer ker... patut bulu mata nih asik gugur jer....

    syah: kan? pakcik sgt setuju tuh!

    BalasPadam
  3. qaseh sokong JA..biar lah perkahwinan dia nih yang terakhir. Itu pun kalu panjang umor. ahaks

    BalasPadam
  4. hahaha, kalau kaya, muka cam mana pun lakukan?

    BalasPadam
  5. ko p mana hilang lama?btw apesal muka pompuan tu x mcm org umo 24 thn hah?

    "sy x memandang harta dia, yg penting dia memahami saya " ~ayat retis

    BalasPadam
  6. rupa tu penting jugak.. kaya tu x kisah la sgt.. asalkan ley spedo baju kt philosphy ke.. graffi tee ke..cukup ler.. i x demand.. hiks

    BalasPadam
  7. lalalala tua tul mcm cucu n datok jerk..eiii memang kalau dia bukan someone tak saper ndak..huhu cian..

    BalasPadam
  8. haiyo.. topikkkk.... patutla lama x post entry baru, tup2 keluar topik panassss.. huhu.. rasa2nya lelaki tuh hebat di ranjang kot.. ayo larikkk

    BalasPadam
  9. ryma: mungkin.

    wan: mungkin ada....

    hid: i tau taste u...

    ed: philosophy jer?

    buyui: biasalah... muke aku pun x mcm 24 thn

    faiz: x lah!

    qaseh: semoga tuhan panjangkan umur dia.

    BalasPadam
  10. mesti la..ed kan x demand... ed kan dak baik.. :)

    BalasPadam
  11. tu lah pasal..xsangka ada nafsu nak kawen lg pakcik Hef ni..mampu ke nak layan pompuan muda tu hehehe

    BalasPadam