Khamis, 15 Julai 2010

mak, nak main?

sebelum baca entry kat bawah, apa kata korang pembaca budiman semua klik sidebar di sebelah utk membeli BOBBY BIKIN PANAS, sebuah e-book hebat karya penulis amatur tersohor yg bakal mencecah kutipan 20 juta. apa ko ingat DUA ALAM jer yg mampu kutip banyak tuh?

okelah, enough wt that. skang apa kata korang scroll down utk citer menarik di bawah. enjoyzzzzzzzzz.......



kisah nih berlaku terhadap Aimee Louise Sword (dr Waterford Township, Michigan), sorang wanita yg dah menyerahkan anak kandungnya sendiri 16thn yg dulu.

beberapa thn kebelakangan nih dia mula teringat kat anak dia tuh balik. maybe mother instinct dia kuat kot so dia pun gigihlah mencarik anak dia tuh sekeliling tempat. mcm2 cara dia pakai. bomoh, dukun termasuklah kat dlm FB skalik.

last2 berkat usaha yg jitu, dia akhirnya dpt jumpa anak dia tuh balik. utk mendapatkan mood sedih sesuai dgn tema jejak kasih, si Aimee nih pun buatlah pertemuan anak beranak dlm bilik motel. motif?

dipendekkan citer, akhirnya dorang berdua main dlm bilik motel tuh. bukan tuh jer, permainan mereka bersambung plak kat umah jiran lepas tuh. apakah????



last2 si Aimee nih kantoi. dia kene tangkap sept lepas atas kesalahan criminal sexual conduct. sesuailah kan?

skang kepala aku tiba2 jadik pening baca story nih. aku x tau nak salahkan mak yg gatal ker or anak lelaki yg kecik2 dah pandai main. aku rase mesti best main ngan anak ikan lebih2 lagi anak sendiri kan? kalo x, x kan lah dorang nih bole terbawak2...

hmmm.... ada sesapa yg penah try sebelum nih?


ps: sian anak ikan kat bawah nih tidur atas sofa sorang2. manalah mak dia ek?




17 ulasan:

  1. gambar last bkn untk tontonan umum..... hehehehe

    BalasPadam
  2. 
    
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME—WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    
    
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    gilarrr lah main masak masak jadi cam tu... dah kantoi masak lah korang nak jawab sapa yang salah...

    wehhhh anak ikan sekarang dah murah lah... cari aje kat tasik melawati tu... banyak anak ikat kat tasik tu...

    BalasPadam
  3. 
    
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME—WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    
    
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    mana ada tasik melawati ... bengong gak aku ni.. nak tulis tasik titiwangsa jadi tasik melawati plak... apa hal aku ni hari ni...

    to anggun jangan cari anak ikan ye.... kecik sangat cari bapak ikan... sekurang-kurangnya aku dapat iktibar dari artikel ko tu... dunia... dunia...

    BalasPadam
  4. assalamualaikum uncle JA ^^

    anak ikan tu goreng pon sodappp.. :D___

    BalasPadam
  5. huishhh.. anak ikan tuh x makan ke.. kurus kering mcm pelarian somalia je neh.. hahahaha.. pelik2 la dunia skang neh.. mak ngan anak pon nak main skali.. hurmmm~ tobat!

    BalasPadam
  6. bek xyah cari anak dia cmtu..smata2 tutttt jer

    BalasPadam
  7. aiyoo main ngn anak..pastu bersambung ngn umah jiran...apakah ini?ieewww.....dr situ ko kuar dr situ gak ko menyucuk?gosh!

    anak ikan bawah tu apesal mcm x cokop mkn je...sbb tu mak ikan dia larik....

    BalasPadam
  8. mcm gampang! ahahaha.. cari anak buat pe.. pi carik bapak nya ler.. bengong sungguh. kan dah masuk penjara 9 tahun!!

    BalasPadam
  9. fuyoo seksi lah anak ikan yg tido atas sofa tuh!

    lebih anggun.. plus meletop seksi the domb! nampak bulu2 bagai.. hehehe,,

    BalasPadam
  10. dia main rumah rumah je kot....

    BalasPadam
  11. ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME—WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    emmmm kang kadang terpikir plak manusia ni dah macam animal plak... anak beranak dah main-main... anak kat mak.. bapak kat anak... ishhhh apa nak jadi ni wehhh... insaf lah dunia... jangan jadi cam tu ye

    BalasPadam
  12. afzai: sampai 3x ko komen... tahniah!!!

    urban: pandai blogging skang?

    aznee: bulu mana yg nampak tuh? i dah shave dah rasenyer....

    suri: anak ikan mantap beb!! ko dah try kan?

    buyui: anak ikan tuh jaga badan, tuh yg kurus.

    ann: abih dah anak dia nak menenen?

    riben: abis dah abis? kalo x main kempunan nanti!

    lynn: goreng ngan sambal tumis. peggh!!!!

    BalasPadam
  13. saya baru belajar je ni..kalau salah tlg tunjukkan ye? anyway i add u in my link...do return the favour ok?..hehhe

    http://www.shopaholicversusfashionista.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. comel anak ikan yg kat bawah tu tido....cian x berteman...ehehehh

    BalasPadam
  15. SS: tuh lah dianyer.... sian...

    BalasPadam