Selasa, 13 Julai 2010

oh kenari biru... tweet tweet tweet



*sile klik sidebar di sebelah utk mendapatkan e-book BOBBY BIKIN PANAS di pasaran sekarang!



1st of all aku nak tanya para pemirsa yg dah pun bagi email add korang semua, apakah korang dapat email reply dari aku? ada sorang dua yg senyap jer lepas aku reply so aku x pasti dapat ker x reply tuh. sila reply n type ya n bgtau korang dah masukkan ke account yg mana yer. x ckp cxaner aku nak antar story BOBBY BIKIN PANAS nih kat korang?






anyway, xder apa citer pun actually. aku just nak bgtau yg semenjak dua menjak nih aku suke plak melayan twitter. x tau lah napa. maybe sebab aku feeling2 selebriti kot? ataupun aku nih mmg jenis suka update status aku setiap jam. tp mmg serious, aku rase twitter lagi simple dr facebook.

n kalo ko pakai phone nokia 3310 cam aku lagi best. lepas snap pic pastuh trus update dlm twitpic. pastu letak tweet muke aku yg chumel. chumel kan? gitu.... best kan?

pastuh ko leh follow sesapa jer yg ada twitter dlm dunia nih tanpa org tuh kesah ko nak follow dia ke mana pun. ke jamban ker, ker surau ker, ko follow jer lah dia x kan marah. ko jugak leh follow org yg ko x suke pastuh ko leh baca tweet dia yg berangan2 spt dating di bawah bulan pernama dgn laki org atau virgin ku bakal hilang malam ini.




atau yg paling sedih tweet yg kununnya datang dr cendekiawan bahasa engrish tp grammar lintang pukang spt we two walking walking to find place to rent. hahaha. cayalah. sangat ramai orang melayu yg dpt penyakit camnih, aku x tau la dorang nak impress sapa. sian.

pastuh ko jugak leh re-tweet segala apa tweet yg ada dlm twitter page korang tuh n gelakkan ngan rakan tweeter korang biar satu dunia tau. hahahah. keji kan?

so, siapa yg dah ada account twitter tuh jgn segan2 follow aku di malayrhapsody. bole kite tweet tweet tweet.


ps: siapa yg create twitter nih mesti penah dengar lagu klasik dr nona asiah, kenari biru nih kan?




20 ulasan:

  1. I dont really get the point of updating every single thing that we do and publish it to the world..

    maybe we're all heading to a very 'attention-whoring' society in the internet. lol! :)

    P/S : dah ada 2 twitter account, both buang sbb tak tahu guna. *malu

    BalasPadam
  2. terry: pathetic but true. ppl read what u type rather than what u said. its like updating status on FB. or texting or BBM or YM. sumthn' like dat.

    BalasPadam
  3. oh well.. everybody needs attention :P

    BalasPadam
  4. salam,

    tak dak acc twitter. mungkin tak perlukannya :)

    pandai ye end topic ngan lagu, sesuwaiii :DDD

    BalasPadam
  5. nanti ai follow...sian sll dlm twitter ai melalak sorg2 sekor pon x de RT...tp ai x kisah sbb sah2 ai gunakan twitter nk kejenya nk ngutuk org n ai rasa org ai kejikan tu x de masa nk follow ai yang x seberapa ni..[apesal ade rasa mcm berbaur emo ni?haish!]

    BalasPadam
  6. dah macam kembar siam dah follow g mana2..haha

    BalasPadam
  7. aku xreti guna tweeter..

    BalasPadam
  8. nak tweet tweet JA la.. mlm ni jugak wt akaun twitter

    BalasPadam
  9. enpon 3310 mane leh tangkap gamba!!ke ko nye canggih bang??haha

    BalasPadam
  10. chokio: bole la... cube tgk betul2.

    ed: mananye? xder pun?

    azataq: ai know.

    ann: blaja.

    iyll: lebih kepada stalker.

    buyui: nurul ngan buyui tuh hang ka?

    lynn: xperlu, xyah buat. jgn paksa diri anda.

    terry: indeed.

    BalasPadam
  11. JA- malam td pas syok2 tgok kartun..lupa lak nk bukak twitter..hehehe... jap g la ed wat akaun yer.. nnti kita tweet tweet..

    BalasPadam
  12. nurul n buyui org yg sama......tulah ko nok..byk sgt nama

    BalasPadam
  13. @aztaq ko mmg sangat pakar nama. tahniah!

    BalasPadam
  14. dh dpt dh email tue.. sori tak reply.. sbb byk sangt benda jadi lately, so x sempat nk review citer tue.. xpe.. nnt dh bank-in ai btau ek..


    nama username u sgt2 best ar kat tweet tweet tue.. hehehe

    BalasPadam
  15. hahah.. jrg bukak twitter.. sebab bukan artis.. hhah... ??

    BalasPadam
  16. @aznee apa yg bestnyer? biaserk jer...

    @syah xper. lenkali cube lagik.

    BalasPadam
  17. twitter...nak cuba tapi mcm x berminat sgt plak sebab yg facebook pun dah bosan camne?ehhee

    BalasPadam
  18. SS: xyah lah susah2kan diri camtuh...

    BalasPadam