Rabu, 7 Julai 2010

e-story

*Alfie, Bobby, and Norah. thanx for sharing your fiction stories....




story Bobby Bikin Panas aku dah lama siap. setelah difikir2, aku nak cube jual story nih secara online. org kata dlm kaedah e-book lah. so ada dua pilihan diberi sama ada pembeli boleh menerima e-story nih dlm pdf format atau blog format saja.

n memandangkan aku nih hanya sorang penulis amatur, maka harga story yg aku nak jual nih cukup murah. rm8.95 sahaja. xperla, first timer kan... jual mahal2 kang xder org nak beli plak.

so pada sesiapa yg berminat, sila layari blog wordpress aku - Jejaka Anggun pun Menulis...

di sana ada aku lampirkan first chapter utk korang baca secara free. nak tau apa yg berlaku seterusnya, korang kenalah beli. dok gitu?


ps: jejaka anggun dah xder duit nih... so tolonglah beli.... (menaip sambil buat muke kesian).

ps2: pd yg berminat nak beli tuh, sila beri email add anda di ruangan komen. aku akan bagi no account secara private ke email anda.

20 ulasan:

  1. gud idea!

    sebagai menyokong usaha pertama itu, ai pun nk melanggan jugak... tp mlmni penat br blk kursus.. td dh baca sekejap.. nnt nk bukak semula baca penuh penghayatan! ewah... no.akaunnye xde tulis pun kat sidebar.. hehehe..

    BalasPadam
  2. bagi alamat email anda cik aznee....

    BalasPadam
  3. insyaAllah lebihan duit gaji part time tutor nnt i beli ye cik shaz johar!

    all d best!

    keep on writing!

    BalasPadam
  4. Aku sering kesunyian. Adakalanya aku berdoa kepada tuhan agar ibu bapaku diberi semangat roh Angelina Jolie dan Brad Pitt ke dalam diri masing-masing supaya satu hari nanti mereka akan membawa pulang lima enam orang adik beradik yang pelbagai warna dan rupa sekembalinya dari bercuti di luar negara.

    ummmm aku suka bait dalam citer ni... ade sebut plak nama milah... nikah watak yang ko sebutkan pasal milah tu ye....

    aku baru tau ko punya bakat penulisan yang baik sekali... aku sokong usaha ko... aku akan usahakan promote kat taukey Azlie kalau dia boleh potong gaji aku beli buku ko ni...dan aku akan promote kat blog aku sesapa yang nak beli buku ko tu... boleh tak cadangan aku ni... aku promote kat blog aku ni...

    issshhh nama kau ni shaz johar ke... wahhh banyak yang aku tak tahu tentang diri ko lah...

    BalasPadam
  5. qarl: jualan harga runtuh nih. dapatkannya di pasaran sekarang!!!

    afzai: x kenal maka x cinta....

    BalasPadam
  6. adek2 akan menyokong jejaka anggun!! howyeah!

    BalasPadam
  7. tunggu gaji [haha!8 hengget pon nk tunggu gaji] ..tp betpl tunggu gaji...miahahaha!

    BalasPadam
  8. small step for humanity, big leap for shaz ni... wajib baca

    BalasPadam
  9. ed: sokong tuh apa lagik....sila bg email add, bole bagi no account nyer....

    buyui: xper.... nnt jgn lupa bg email add anda, bole bagi no account nyer....

    hid: kalo dah wajib, sila bg email add anda, bole bagi no account nyer....

    ann: mmg best pun so bg email add anda, bole bagi no account nyer....

    BalasPadam
  10. wow..siap jual lg tu...dah kaya raya jgn lupa open table..hehe

    BalasPadam
  11. Ko x support caner nak kaya? Bglah email anda supaya aku leh bg no acc.

    BalasPadam
  12. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME—WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME.WORLDCUP  
    ╔══╦══╗╔╦══╗  
    ╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
    ╔═╝║║║║║║║║║ 
    ║╔═╣║║║║║║║║    
    ║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
    ╚══╩══╝╚╩══╝
    SAY.NO.JUDI.BOLA
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    En shah johar kah.. kahh..kah... aku suka nama pena kau tu si anggun... ko ni mmg kreatif lah

    BalasPadam
  13. Raff_asy91@yahoo.com.my

    sy org first ke pakcik.. arap2 pakcik guna bank islam senang sikit nak transfer..

    BalasPadam
  14. syah: dah ada dah 2 3 orang luar dr lingkungan blog ini.

    thx kerana mengsupport niat murni pakcik.

    BalasPadam
  15. syazwana_zuana88@yahoo.com =)

    keep it up JA.

    BalasPadam
  16. wah....kagum dan rasa rendah diri kerana bakat yang ada duginakan sebaik mungkin,harap2 nukilan jejaka akan lebih berkualiti dalam memgembangkan minda dan saya sentiasa menyokong usaha itu

    mohdsuhaireels@yahoo.com.my

    syabas teman

    BalasPadam
  17. SS: thank you for your support.

    BalasPadam