Ahad, 16 Mei 2010

posing maut part 2.

klik di sini utk posing maut part 1.

ada few readers yg mintak aku letak lagi gambar2 posing lama aku sewaktu aktif dlm dunia model antarabangsa dulu2. so utk tidak menghampakan pihak2 yg berwajib, maka aku lampirkan lah few poses yg penah aku buat utk pengajaran kite bersama.

antaranya...

1. pose tigasikit (threesome). *cube teka mana satu kaki JA?



2. pose tidak perlu tutup mayat nih dgn paper, dia mati dlm vogue.



3. pose chicken pox berleluasa.



4. pose karaoke dgn laungan vokal yg lantang.



5. pose walau bibir di atas senyum, bibir di bawah menangis tiada siapa yg tahu.



last but definitely not the least......


6. pose ambil galah tolong jolokkan.




so adik2 yg baru nak jadik model... mampu ker pose camnih? mampu? ada???


ps: selamat hari guru kepada guru seni fesyen yg saya kagumi ketika di kelas peralihan dulu- LADY GAGA. jasamu dikenang.

23 ulasan:

  1. hahah...

    hebat2 pose blake..

    keep it up pakcik!

    BalasPadam
  2. hahaha... suke kan? dah! gi baca buku!!

    BalasPadam
  3. hahaha..memang hebat..buat kelakar la pagi2 ni..

    BalasPadam
  4. hehehe.. jom gelak ramai2..

    tapi jangan lupe gelak kat sini yea.. http://tentangaznee.blogspot.com/2010/05/wondergirls-n-h1n1.html

    ada pesanan ringkas dr wondergirls yg dh bertular suara beso! huhuhu..

    BalasPadam
  5. ahahahaaa..
    mmg maut laa pose2 gnie..
    scary!

    BalasPadam
  6. Keluk kemudi tidak dilupa,
    Baru seimbang pelayaran kita;
    Para Guru amat berjasa,
    Bakti Guru disanjung mulia.
    ~~~@@@~~~
    Selamat Menyambut Hari Guru
    ”Guru itu bukan lagi lilin yang menyuluh sedang diri sendiri dibiar terbunuh”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    halamak gambo ko ni aku zzzooooommmm lagi kasi beso terang sikit biji mata ni.... Zooooommmm berkali-kali sambil mengetap bibir.... Zooooommmm lagi pastu nak masuk tidur.... jangan malam ku di buai mimpi indah......

    BalasPadam
  7. wah...mantap! oke Alien tunggu posing maut part 3 plak...pasni JA wat buku lak yer....senang anak murid nak blaja.

    BalasPadam
  8. panjangnya kaki pose last tuu......mmg xyah pki galah dah...

    BalasPadam
  9. iyl: gelak yer. jgn x gelak.

    aznee: dah tgk dah vid tuh tp lupa nak tinggalkan komen. ahaks.

    rowena: mampu?

    afzai: masa tgk pic nih dgn pandangan yg lebih jelas, di manakah tangan anda?

    alien: posing maut part 3 akan menyusul. tungguuu...

    buyui: galah tuh jolok kat tempat lain. cube teka kat mana?

    BalasPadam
  10. aku rsa ang ptt pose yg plg last tu..amik galah tlg jolokkn....ang wat posing cmtu..pastu j0l0k la pape yg ptt...erkkkkkk...wakkakakkakka

    BalasPadam
  11. tergelak besauuuu baca post ni

    wah bestnye kan dulu guru seni LADY GIGI! akaka

    BalasPadam
  12. Ray: galah dah ada tunggu nak jolok jer nih.

    Qarl: slamat ari guru!!!

    BalasPadam
  13. Ray: galah dah ada tunggu nak jolok jer nih.

    Qarl: slamat ari guru!!!

    BalasPadam
  14. salam,

    hahahahaa...gelak pecut lynn tgk gambar ngan caption number 5 tu :D saje je tau..

    BalasPadam
  15. lynn: gelak pecut tuh sama x ngan acara larian pecut?

    BalasPadam