Khamis, 13 Mei 2010

whats meaning you, tijah?


kawan aku bagi bende nih dlm FB. nih break up letter dr tijah anak barieng kepada boyfren mat salehnyer. sila baca dan fahami kenapa hubungan mereka berdua tidak berpanjangan.





pesanan buat tijah....

nok, aku rase ko nih just ticklish ticklish stock (stok geli2) jantan tuh jer lah. eloklah ko cut connection ngan dia tuh. kalo bole, cariklah jantan melayu sebab bhs engrish ko mencabar intelektual sangat. saling x tumpah mcm bebudak AF nyanyi lagu omputeh.

23 ulasan:

  1. wakakakkaka....

    i walk2 here and i see2 u post..i like u post...dont let banana to fruit two times..



    wakakakkaa....haram jadahh..malu gua jdi org britain...wkakakakaa

    BalasPadam
  2. wah bkn senang nk tulis ayat pnjg mcm tu.. mau 3 hingga 4 jam.. heheh..

    correct correct.. pakcik ambiklh tijah ni.. nnt ajar dia buat essay yg betul.. hahah..

    BalasPadam
  3. haha..crocodile land..10 kali pikir..buaya darat rupanya..hehe..dia translate guna google translator je kot..hehe

    BalasPadam
  4. hahaha bestlah entry ko bro! lawak la tijah ni
    tulis! haha aku rasa omptih tu baca pun dia gelak?
    hahaha

    BalasPadam
  5. hak3. x per...sekurang2 nye tijah berani gak nak ckp omputih.

    BalasPadam
  6. hahaha aiyooo break stomach read this

    BalasPadam
  7. ini english tahap tinggi ni..kita bukan level dgn si tijah ni..tabikkk...tabikk....toin..toin...

    BalasPadam
  8. hahaha.. siot jer!! tetiba budak2 AF jadi mangsa..

    think cook cook before talk talk!!

    BalasPadam
  9. Ray: oh u ppl britain is it?

    Syah: mampu ker?

    Iyl: maybe guna BB translator

    Nick: omputeh tu ada sebelah aku nih ha. Jap aku tanya dia

    Alien: yer. Berani krn benar

    Vivi: kawan ko kan?

    Buyui: don't play2 yer. Engrish band 7 oke. Kau ada?

    Aznee: think cook2 la sampai rentung dah nih...

    BalasPadam
  10. Ray: oh u ppl britain is it?

    Syah: mampu ker?

    Iyl: maybe guna BB translator

    Nick: omputeh tu ada sebelah aku nih ha. Jap aku tanya dia

    Alien: yer. Berani krn benar

    Vivi: kawan ko kan?

    Buyui: don't play2 yer. Engrish band 7 oke. Kau ada?

    Aznee: think cook2 la sampai rentung dah nih...

    BalasPadam
  11. hahaha..tp cool ape..bes gak wat skali skale..i eman tulis cm kat ats tu..hahaa

    BalasPadam
  12. hahahahahaha. So sweet! tijah ni graduate AF kot? :D

    BalasPadam
  13. JA, cik PS rasa, dia ni kot tijah tu.. cbe tgk cket. tnye mat salleh sblah JA tu, betul ke minah ni ex-gf dia yg nak cut connection ngn dia tuh

    http://starfish91.blogspot.com/2010/05/nak-citer-ape-eak.html

    BalasPadam
  14. hahahaha. tu blog ex-zali.
    cian kan? tu yg dia eksyen nak speaking2 ngn cik PS ari tuh. ;)

    *Dia ajr zali speaking kot smpai ari tu zali pown nak speaking jugak. tapi paham2 je la. bergegar kolej tun merah dek hilai tawa kanak2 riang level cik PS ari tuh*

    BalasPadam
  15. sian ek....

    rendam paper English tuh ngan air panas pastuh suh dia minum. paper tuh plak, suh dia koyak2 kan patuh lekat2 kat tepi pinggan ke mangkuk ker... bole buat art. jadikan bentuk mangkuk/pinggan.

    ahaks!!!

    BalasPadam
  16. hehehehe.. i shy2 read this writing..
    i hate2 you..
    i lap2 u..
    kehkehkehkehkehkeh....

    adoilaaa... ckp bahasa melayu je lah tijah woiii~

    BalasPadam
  17. why la u shy2? u got keshyan is it?

    keshyan tuh kemaluan. harap maklum.

    BalasPadam
  18. salam..hehehe..comelnye tijah :D

    BalasPadam