Rabu, 12 Mei 2010

12 things you should know about jejaka anggun.



1. i have problem in regular communication. most of the time, i just chit chat. no serious talk.

2. i am not mature in dealing problems. interrupting, walking off, ignoring, avoiding, threatening to break up is my common reply.

3. i am not willing to make changes/compromises for the benefit of the rship.

4. i always assume instead of asking questions.

5. i selalu emo!!!!

6. i dont share what i want n dont even show any interest in my partner needs.

7. i have "i dont care" attitude n not committed to helping the rship improved.

8. i am a drama queen. *actually, i am a good actor.

9. i dont show interest in doing activities or spending quality time wt my partner.

10. i am not sensitive to my partner's feelings.

11. i dont talk about what is bothering me.

12. i dont share the rship responsibilities actively.



dia kata aku x banyak experience dalam bercinta. dats why banyak masalah nih dtgnyer dari aku.

aku plak kata, really?!!! aku x sangka plak rupa2nya aku nih sangat jahat orangnya. sian org yg jadik partner aku kan?

20 ulasan:

  1. wow.. xdelah jahat manapun pakcik.. hehhe..

    BalasPadam
  2. kesiannn partner..hehe..tapi kalau dia dah nak jadi partner so kena terima u seadanya lah..hehe

    BalasPadam
  3. adoiiiii.....
    cancel jadi partner u..
    hahahaha...

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. 10 things i hate about u...lama x tgk citer tu...;p

    BalasPadam
  6. those are the negative things..lepas ni buat post regarding your positive value plak ye..promote diri plak

    BalasPadam
  7. tak disarankan utk ada relationship la kalau lagu tu hehehe

    BalasPadam
  8. ok dah hafal,sekarang nak tahu 12 perkara about ur partner pulak,cepat2 haha

    BalasPadam
  9. Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
    Salam dari kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    uhhhhh baru aku nak buat adik ipar kat ko tak jadi cancel beb...

    but patung pink cendana tu gak still setia ngan ko... dia menerima seadanya ko....

    warrgghhhhh... keangunan ko tetap menjadi pujaan hati si gadis yang manis... percaya lah

    BalasPadam
  10. HAHAHAHAH! :) Be happy je lah uncle! Enjoy jelah life yang sedia ada ni. HAHA :)

    BalasPadam
  11. wah! mcm cte psl ko bro? lps ni msti ramai pmpuan minat kat ko? haha

    BalasPadam
  12. better tahu dari x tak tahu kan?

    so, it's time to change!!

    BalasPadam
  13. syah: tuh baru sikit.

    ad: ntahla. no komen.

    riben: oke. no prob.

    buyui: ledger dah mati dah.

    sal: x perlu lah kot? x suka up kan diri sendiri.

    hid: kan?

    tandas: x suke burukkan org.

    afzai: gadis manis jer? jejaka manis xder?

    FN: thats what m doin now.

    nick: pompuan giler jer kot yg minat kat aku.

    aznee: yer lah kot?!

    BalasPadam
  14. lemak ar mcm nih..sumenya i am not, i dont!!konpem ar partner makan hati ulam dada.btw, i'm drama queen too..matching tk?

    BalasPadam
  15. haha..xpe bro..maybe dalam proses nk sesuaikan diri la tu..xpe..kenalah terima seadanya..

    BalasPadam
  16. yer la kot? ntahla. no komen.

    BalasPadam
  17. eh! bro ko dok negeri omputih ke skrg? sbb entry ko ni gmbr mcm kt oversea jer??? ko keje ape? msti keje kat agensi perlancongan ni...

    BalasPadam
  18. huaaa...da de partner ke??le nak kawen??:)

    BalasPadam
  19. nick: dulu duk sana. skang duk sini.

    chokio: kawen slalu dah.

    BalasPadam