Khamis, 6 Mei 2010

poning den!


kepala aku kepeningan yg melampau plak malam nih. apakah kerana cuaca yg panas kat umah mak aku siang tadi or aku dah berbadan dua? aku tanya mak aku, tanpa was2 dia jawab, faktor cuaca.

dia bole remind aku lagi, katanya aku dah x leh berbadan dua lagi dah sebab masa dia antar aku urut ngan bidan kampung ari tuh, bidan tuh kata alignment saluran peranakan aku dah lari n dia x sempat nak kejar. ahaks!!!



fikir2 balik, maybe aku dah kene santau angin. sebab kat ofis aku ada sorang ahli sihir amatur. dia nih sanggup melakukan apa saja utk mendapatkan sekor anak ikan xder bontot kat dlm dept aku tuh. so sapa yg cube2 rapat ngan budak tuh nahaslah akan disihirkan. ish, takut aku dengar. sia2 kepala aku kene sumbat dlm bontol cam liyana jasmay dlm citer niyang rapik. *aku x tgk lagi tp kawan aku yg ckp. dia kata citer tuh best. yer ker?

whatever la... yg aku tau skang, aku tgh minum bergelen2 air. kata dato K, kekurangan air dlm badan pun bole jadi punca pening2 jugak. tp dia x kata plak, air mani ker air ketuban. part tuh yg aku musykil sikit.



eh dahla!!! makin merepek. nih la bahananya kalo meraban di kala kepala tengah tingtong. aku nak bukak TV nih. pening2 pun tetap nak tgk gaga kat american idol yer. gigih!!!


15 ulasan:

  1. haha..cite tu jalan cerita not bad la..tapi hantu and cerita tu xseram..iye minum air byk2 ye..kalau dah xboleh pregnant, mane ada air ketuban..haha

    BalasPadam
  2. banyakkakn minum air masak ye..jgn air lain pulak kanrang pening lg susah...

    BalasPadam
  3. salam,

    air ketuban? laahaulawalaa..ish..ish..ish..

    BalasPadam
  4. iyl: oh x pregnant, xder air ketuban eh? air apa ada ek?

    buyui: baru nak beli carlsberg 2 3 tin.

    lynn: napa lynn?

    BalasPadam
  5. pening makan ubat la bang..:)

    BalasPadam
  6. Ucapan khas ~~Selamat hari ibu~~

    ..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥
    ♥..♥  ╔══╦══╗╔╦══╗  ♥..♥
    ♥..♥  ╚═╗║╔╗║║║╔╗║  ♥..♥
    ♥..♥  ╔═╝║║║║║║║║║  ♥..♥
    ♥..♥  ║╔═╣║║║║║║║║  ♥..♥
    ♥..♥  ║╚═╣╚╝║║║╚╝║  ♥..♥
    ♥..♥  ╚══╩══╝╚╩══╝  ♥..♥
    ..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥

    Salam ziarah salam muhibbah dari
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    uhhhhh.... penyakit ko dah macam macam lah ..
    pening-pening ko siap nak beli carlsberg uhhh itu bukan pening itu ting tong.... air dah sampai kepala...

    Beb.... Blog ko dah berpuaka niyang rapik ke...
    Nak kena jampi serapah sikit biar normal balik..

    BalasPadam
  7. hehehe.... puaka blom cukup lagi nih... nak kene tambah lagi nih...

    BalasPadam
  8. habis exam terus tgk citer tu.. rasa2nye xmuat nak masuk botol tu.. hahah..

    BalasPadam
  9. sian pakcik sakit2..

    jahat betul org santau 2.. hehhe..

    BalasPadam
  10. cap api: napa x muat plak? balang biskut muat x?

    syah: nak buat caner dik.... org melayu mmg suke santau menyantau...

    BalasPadam
  11. Saya baru sahaja dapat tahu yg Gaga sebenarnya orang miskin. Dia hanya mampu mengenakan spender dan bra ketika membuat persembahan.

    BalasPadam
  12. HAHAHA! Air liur kurang pun bahaya jugak uncle! :D

    BalasPadam
  13. vivi: napa plak? ko pregnant eh?

    alien: yer ker? dia ada masuk bersamamu x?

    FN: yer? air susu?

    BalasPadam