Sabtu, 15 Mei 2010

jgn biarkan hidup anda diselubungi misteri.

*click to enlarge

kawan aku pesan, jgn mudah percaya ngan manusia zaman sekarang. kalo namanya kimora lee simmons tuh cube cek icnyer betul2. maybe namanya kiah ali sameon. atau kalo namanya Joanna Audrey Ng tuh faham2 la. buang la Joanna Audrey tuh n gantikan dgn Ng Kut Teh.

muke pun begitu. x semestinya apa yg kita lihat dlm profile pic tuh sama ngan apa yg bakal disaksikan di depan mata. kalo x caya, tgk jer iklan kamera samsung ST550 yg baru di bawah.







so moral of the story, jgnlah biarkan diri anda mudah terpedaya dgn manusia2 yg anda cuma nampak di online kerana sesungguhnye khabar itu mmg 99.9% lebih indah dr rupa.



ps: jejaka anggun penah pose mcm nih satu ketika dulu. kau mampu?

23 ulasan:

  1. hahahaha. TERBAIK la video tuh!

    rick kee mah ting, I love you la bebeh!

    BalasPadam
  2. haha..macam2 pose ja boleh buat..sape yang boleh menyangkal??

    BalasPadam
  3. sokong pakcik.. smart pose..

    BalasPadam
  4. HAHAHA...

    mmg la mcm siot jerrr....

    BalasPadam
  5. wahaha..u posing maut...haha..mcm dlm video tuh..haha

    BalasPadam
  6. to all:

    heheh. ai dah blaja dah pose2 nih semua masa aktif dlm modelling dulu tuh yg i x tau taktik2 nih. heheh.

    BalasPadam
  7. gile hot amba nie ahaha nak ngorat ley?

    BalasPadam
  8. Haha..yeke jejaka anggun tu..takleh percaya gak nih..99.9% lebih indah..haha

    BalasPadam
  9. itu pasai la aku xcaya kt org skunk...suka posing2 maut dpan cmra...


    erkkkk.....jgn biar hdup merana...!!..wakakkakaa

    BalasPadam
  10. Bilis: sila ambil borang di kaunter2 yg berdekatan.

    Ad: tlg jangan.

    Taufiq: napa errr...

    Ray: kan? Termasukla diri sendiri kan?

    BalasPadam
  11. hehe..insyaallah, bg diriku yg kerdil ini..apa yg dilihat itulah yg kamu dpt :D_

    p/s: JA sgt sexy, tgh cover bulu ketiyak ker :p

    BalasPadam
  12. wahaha ^^ jum heboh kt ptrajaya xbesh ponnnn

    BalasPadam
  13. haha..siol je senang2 kena tipoo...

    BalasPadam
  14. fiq: apa kene mengena ngan entry di atas?

    buyui: kan? kan?

    BalasPadam
  15. aku masih tengok video ni.. kali ke berapa juta tah.. suker lah.. ehehe

    BalasPadam