Ahad, 30 Mei 2010

perlukan teman untuk dipeluk dan dimanja?


tapi tiada mamalia bernama manusia yg sudi?

jgn bimbang. masalah anda itu akan selesai. sila lah beli bantal nih di stokis2 yg berdekatan. aku confirm tidur malam anda lebih hangat dari biasa............






ps: sah2 aku demam kalo tiba2 ada makhluk sekerat badan peluk aku tgh2 malam. coi!!!



23 ulasan:

  1. ┌─┐ ─┐
    │▒│ /▒/
    │▒│/▒/
    │▒ /▒/─┬─┐
    │▒│▒|▒│▒│
    ┌┴─┴─┐-┘─┘
    │▒┌──┘▒▒▒│
    └┐▒▒▒▒▒▒
    └┐▒▒▒▒┌
    Peace no war...
    Selamatkan Palestin.. Tanggungjawab Yang Wajib Ditunaikan ... Selamatkan Gaza!
    Ratusan ribu rakyat Palestin berada di ambang kebuluran..

    Misi KeAmanan dari kami…
    http://firestartingautomobil.blogspot.com
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Weehhh sorry beb lama betul gua tak datang ziarah... Bussy sikit lah...

    Beb aku rasa awek tu kesunyian beb... kalau lah ko jadi bantal... dia peluknya... kalaulah ko jadi bantal mesti air liur dia meleleh yeeee.... air liur basi...

    beb tak tahan yang lelaki tu ceh ade hati tidur atas peha women tu.. mesti mimpi gairah nampaknya tu

    BalasPadam
  2. hehehe... betoi...

    ada lagi satu jenis bantai.. dia keliling stau badan kita... konon buat kita sentiasa selesa n panas dikeliling bantal.. huhuhu... haru!

    BalasPadam
  3. afzai: bole bersetubuh ngan bantal tuh. ahaks! i like.


    aznee: tuh bantal ke selimut?

    BalasPadam
  4. bantal tu kita leh tukarkan baju dia ke?

    ke mmg itu je baju dia?

    klau dah penuh peta, cane nak basuh?

    =P

    BalasPadam
  5. PS: tanya macam aku plak yg jual bantal nih. sila ajukan soalan anda pada stokis2 yg berdekatan.

    BalasPadam
  6. ni bantal utk org lonely ni....laki jauh ke....bini jauh ke.....eh apesal x amik org idup je buat peneman mengapa perlu bantal?sedih plak tgk...

    BalasPadam
  7. buyui: kalo org idup, maybe kene upah. hahah.

    BalasPadam
  8. haha..ja tak beli satu ke??

    BalasPadam
  9. tp beli bantal pon kena duit jugak kan...haha![pura2 x paham upah apa yg dimaksudkan..haha!]

    BalasPadam
  10. iyl: ada tiga empat kat umah nih.

    buyui: bagus. anda memahami.

    mendatak: ada. harga mahal sikit. eh mendatak mendatu caner jejaka anggun tido ek?

    BalasPadam
  11. waaah. cam best je! nak beli kat mane ni????

    BalasPadam
  12. kat mydin. laaa.... manala aku tau!!!

    BalasPadam
  13. tido pale kt bwh,kaki kat atas..ade brani???

    BalasPadam
  14. kompem ar pas ni i gi cari bantal bdn laki tu....pastu tukar bju dia jadi baju hiphop..kemeja tkder klas..peluk best ni

    BalasPadam
  15. harus kot....sedih kalau takde tempat bergedik2 and manja2..huhu2

    BalasPadam
  16. oh indah nyer dalam dakapan avang.. (ayat utk cik ki itew)

    BalasPadam
  17. asal xwat satu badan trus.. sng skit.. kang sedar2 tgh malam ingat menda per.,. hahahh.. pakcik dah beli ker??

    BalasPadam
  18. Syah: pakcik ada org yg nalk dipeluk so bantal2 nih x perlu. Ahaks!!

    BalasPadam
  19. Akukah: nak tukar baju melayu pun bole. Sari pun bole. Cheongsam pun bole. Mcm2 la bole

    Terry: inilah penyelesaian yg anda cari2 selama ini. Yr welcum!!

    Hid: nak order?

    Ed: miang ko kan?

    BalasPadam
  20. pastu hantu pun ikut peluk ko.neh!

    BalasPadam