Ahad, 14 Februari 2010

valentine yg x serupa valentine

..
aku gaduh semalam.
gaduh besar n puncanya terlalu bodoh untuk aku ceritakan.
bosan dah.
serius memang aku dah bosan.
ingatkan nak berubah tapi masih juga bergaduh.
salah aku sendiri la tuh.
bosan.



hari nih aku nak cube utk lupakan kisah semalam yg payau tuh.
aku bangun awal pagi utk spend valentine sesama.
tetap gaduh lagi.
kenapa?
sebab dia masih x puas ati.
kenapa x puas ati?
sebab salah aku sendiri lah tuh.
bosan.




esok, lusa n selamanya
aku akan cuba jadi yg terbaik.
tp kalo dia masih menganggap aku sama
mcm ari2 sebelum ini
aku dah x boleh nak buat apa.
lagipun mmg salah aku sendiri kan?
org yg salah mmg akan terus dipandang salah.
org yg salah x tau bile masanya akan jadik betul....
serius.
aku mmmg dah BOSAN tahap gaban.










ps: happy valentine day semua. malam nih jangan lupa buat anak oke. n happy chinese new year as well. aku ingat nak dinner kat mana2 rumah kawan berbangsa cina la malam nih. dah lama x makan babi peram ngan anjing rebus cecah kuah asam. terliur.


19 ulasan:

  1. salam,

    kot yer pun frust..takkan la sampai nk mkn babi :p
    nasib la daku tak sambut V's day..so, bleh buat anak hari2 je :)

    BalasPadam
  2. gaduh ngn datuk k erk?[MODE:NYIBUK MCM JOYAH KEPOH] ..happy valentine's day!

    BalasPadam
  3. lynn: hahaha.

    buyui: x dengan datuk bong.

    BalasPadam
  4. wah....ni betul2 bosan nampak?apa kat mari sini saya hiburkan.eheheh

    BalasPadam
  5. haha..padan muka..sentiasa disalahkan..mkn sampai kenyang..padan muka valentine tk jadi..tu ar sambut lagi valentine..

    BalasPadam
  6. aireel: oke. jap agi sampai.

    akukah: ;(

    BalasPadam
  7. pergh makanan idaman xley blah..

    BalasPadam
  8. sian pakcik gaduh sampai bosan..

    BalasPadam
  9. ini org yg lu gado baca ka?
    kalo pompuan mst dia kecik ati owh. *puaka*
    ok,kidding. aq yakin dia itu perempuan =)
    bwk bersabar weyh..

    BalasPadam
  10. gmbr 1st tu sgt2 horror

    takut!

    BalasPadam
  11. iyl: mengidam.

    syah: salah. dah bosan sampai gaduh.

    nor: biarlah ati dia kechik ke besar. ati aku?

    karl: sudah bole komen kah?

    BalasPadam
  12. haii sayang..
    mana u dapat gambar i 20 tahun lpas tu..
    jgn la publish kat cini... malu..
    hehehehe

    ala.. nape frust sangat ni.... jgn la macam ni,

    kita dijadikan tuhan berpasangan

    BalasPadam
  13. moon: i jumpa kat google.

    vivi: asal ko gelak?

    BalasPadam
  14. ayoyo brader... sedih tol baca ur story. dh ar tuuu, xyah gadoh2...

    BalasPadam
  15. sempoi: sedey ker... bukan seram?

    BalasPadam
  16. sebab ko x dapat sambut vtine.haha

    BalasPadam
  17. Salam Dari kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu….

    Walau kau di barat, aku di selatan jua,
    Walau dimana jua berada,
    Setiap pagi, bila kita bagun dari lena,
    Tapi kita lihat langit yang sama,
    Salam dari ku untuk kamu semua

    Sorry pada kamu kerana baru kali ini kunjungan ziarah ku selepas naik cuti tahun baru…. Aku Kembali semula….

    kang kadang gadoh ni best plak rasanya pasal aku suka gadoh ni.... best marah kat orang....
    kang kadaang mmg mengiji kesabaran....

    ape pun kita pasti ade rasa sesal sekejap... napelah gadoh-gadoh pasal perkara keci aje.... aku pun tak faham

    BalasPadam
  18. weh ko ok ka?napa tah nda updet?haha

    chill.gadu-gadu manja ok bah tu.hee

    BalasPadam