Jumaat, 19 Februari 2010

terima kasih pada yang menanya.

okelah vivi. aku update la blog nih semata-mata sebab ko concern.






aku faham korang semua menanti2 kan kemunculan aku dlm persada seni memblogging nih. masalahnya sepanjang minggu lepas, kire senang citer lepas entry pasal valentine tuh badan aku terus not nice. errr... x sedap badan kata org melayu.

bukan sikit2 punyer not nice, nih maha agung punyer siap terbaring x gerak2. tuh baru org kata sakit dendam kesumat dah kuar dlm badan. aku pun x sure napa. ada org kata musim. ada org kata KL panas giler skang nih. ada jugak org kata aku tertekan. klaka.

pastuh, ada lagi yg x puas ati.. tanya aku kene buatan org ker? x gi jumpa doktor ker? banyak makan pil ker? hahahahaha. nak gelak aku dengar. ingat aku nih artis ke nak kene santau2? ker ko ingat aku nih amy winehouse yg telan pil mcm telan gula2 menthos?

heheheh. setelah berhari2 aku relakskan badan, minum banyak air kosong, selawat, mandi bawah jambatan semua, barulah aku dapati yg aku nih cume demam biasa jer. demam lite lite khas utk org yg cantik anggun cam aku nih. yer la you all, kalo 24 jam asik nak meletop jer tuhan pun marah. sekali sekala kenelah diberinya sakit utk menimbulkan kesedaran. dok gitu?






ps: dah baik demam, bertungkus lumus plak nak siapkan keja yg bertangguh. skang aku dah betul2 free. kontrak aku pun dah tamat malam nih. so esok misi mencari jodoh kerja akan bermula. doa2kan aku dpt kerja yg gaji berjuta2 dgn mudah yer....

18 ulasan:

  1. haha..siap mandi bwh jambatan..mandi bawah shower dlm bilik air je cukup..

    moga dpt kerja..Amin..nanti boleh open table blanja kitorang..hehe

    BalasPadam
  2. insya allah. bukan table jer. segale2nyer open nnt.

    BalasPadam
  3. cuba cek.. entah2 berbadan dua.. hehehehhe
    jgn marah gurau je..
    jaga kesihatan ok...
    jgn main panas or hujan..
    minum air cap badak
    skung ni musim panas.. so kesihatan akan terjejas

    BalasPadam
  4. moon: mmg berbadan dua pun. syyy. jgn bgtau org.

    BalasPadam
  5. kalo nk cari jodoh ajak aku skali

    BalasPadam
  6. musim skang mmg hangat n panas melampau..
    huhuhu..seb baik x lekang kulit ngan isi bdn..
    hehehe..

    BalasPadam
  7. mandi bwh jambatan?

    ha ha ha

    BalasPadam
  8. alhamdullillah..sudah kembali sihat...

    BalasPadam
  9. kesian mendengar citer pakcik..

    pergilah hospital pakar mana tau ada berita baik.. heheh..

    apa2pun semoga pakcik sehat untuk mencari jodoh..

    BalasPadam
  10. haha. bengong. aku pun rasa ko pregnen.haha

    BalasPadam
  11. ribenmerah: dah lekang dah tp sempat gam balik.

    akukah: alhamdulillah.

    qarl: a ah bawah jambatan ngan bunga 7 jenis.

    syah: x mo ah. hosp utk org sakit. pakcik sihat.

    vivi: pregnant anak luar nikah sakit dia teruk siot. ko penah rase?

    BalasPadam
  12. pakcik ni.. tua2 pun degil lg..

    BalasPadam
  13. salam,
    hehe..dah baik demam ye. bila nk potong pulut kuning berhiaskan ayam golek dan telur rebus?

    BalasPadam
  14. syah: pakcik capricorn. mmg sifatnyer degil.

    lynn: tgh tunggu minyak dagu.

    BalasPadam
  15. alhamdulilah syukran....kawan aku dah sihat kembali...

    betul 2 kalau sihat je x sakit maknanya x normal 2......

    rindu dlm diam.ehehehh

    BalasPadam
  16. vivi: pernah tp jgn bgtau orang.

    aireel: sapalah yg nak rindu dendam kat saya nih.

    BalasPadam