Selasa, 1 November 2011

pelamin chapel ku musnah.



malam tadi tengah aku leka2 main twitter, tetibe aku dapat tweet dari E Online pasal citer cerai Kim Kardashian ngan hubby nyer yg persis raksasa putih itu, yakni si Kris Humphries selepas 72 hari mereka kahwin. syabas.

aku masa kes dorang bercinta, aku dah agak dah semua tuh dah di-staged semata2 sebab nak menaikkan rating show realiti tv yg x realiti dorang kat E channel tuh. yg penting, lepas 6 bln dating, trus kahwin. hmmm... lagilah sengal. nampak sgt semuanya dah di arranged oleh pihak produksi.



masa dorang kawin plak, satu dunia tayang, mengalahkan perkahwinan diraja. kononnya fairy tale wedding lah sangat. dikatakan couple nih dpt almost USD18mil dr magazine deals, TV coverage n endorsements dr perkahwinan tuh saja. aku yakin, dorang akan trus buat duit dgn kes bercerai nih plak... mungkin another USD18mil. hebat, kan?

aku ketawa jer baca news pasal dorang nih. memanglah org kata jodoh maut tuh semua di tgn tuhan tp cube ko bayangkan... org yg betul2 nak kawin, yg xder duit nak pinang anak dara org, yg x dapat sponsor juta2, yg nak sehidup semati, dan yg betul2 ikhlas nak mendirikan masjid/gereja/kuil/tokong segala, gigih berusaha utk selamatkan perkahwinan walau badai dan ombak rindu melanda sekalipun. yg dorang nih, selebriti2 kelas C mcm dorang nih, suka2 jer kawin cerai x sampai setahun. mentang2 tak kuar duit sesen pun.



aku harap, dorang nih tak jadik cerai. mungkin si Kim K nih confuse April Fool dgn hari Halloween. dia kan seng2 ubs...


ps: jejaka anggun dah lama nak kawin tapi tok kadi plak yg tak nak approve. x taulah kenapa...

14 ulasan:

  1. diorg neh leh hidup kat dunia je lahhh.. kaya raya yg sengal..

    BalasPadam
  2. sponser aku kawen ada gak pekdah..

    BalasPadam
  3. gerga nyer ex husband dye.. kalau la masuk miss 2 faces.. mesti dapat title miss gerga's setiap tahun

    BalasPadam
  4. hubby dia..baru terjumpa video xxx,si kim kowt !!!

    BalasPadam
  5. ...dah agak dah, Chris Hump nie mcm tak serasi jer dgn family Kim..gay dia berckp mcm sesuatuh jer.

    BalasPadam
  6. itam: dia lebih serasi dgn family i. ahaks.

    mat: ker Kim br jumpa vid dia?

    buyui: sama x ngan skrip filem skrip 7707?

    ed: tapi u taste kan?

    leli: hmmm.... ok.

    BalasPadam
  7. aku follow jer realiti tv depa ni..tp mmg x berkenan lah ngan si kris gergasi putih tu...nampak sangat bangang n kuang ajor dia...

    Khloe n Lamar ok jer kawen rancang dlm 10 hari bercinta 2 minggu....[rs nya kawen x di sponsor ni...]

    BalasPadam
  8. adik beradik dia semua kawin sebab ryan seacrest yg suruh... janji dpt juta2. nnt ko tgk next season, kourtney plak kawin.

    BalasPadam
  9. ngahahahahaha...kita tunggu ya....

    BalasPadam