Jumaat, 4 November 2011

Tabu - sneak peak.

sari berita panas!

aku nak tunjuk sket sneak peak cover next novel aku, TABU. menurut publisher nyer, 3 sumber yg menjadi inspirasi pada cover nih ialah Twilight, Freakonomics & Steve Jobs. ia akan di release pada Nov 28 dlm Buku Fixi website (sile klik) and official launch plak akan diadakan sometime in Dec.

apakah kalian sudah teruja?



nak lagi teruja?

1st novel, KOUGAR akan dijual di Kedai Fixi(sila klik) dengan diskaun tambahan iaitu 40%. Diskaun ini akan berakhir pada 30/11. so pada yg blom beli tuh or yg tengah2 bajet tuh silelah beli.

Dah beli Kougar, jgn lupe beli TABU tau!

thanks and love you all....

ps: kibas2 rambut macam Ella...

15 ulasan:

  1. hebat..pengarang rupanya...selama ni kenal x tau pun..hehe boleh la dapat buku ni nanti :)

    BalasPadam
  2. owh ok.....tunggu lagi setahun.
    Bila me nak travel,dan perlukan sesuatu sebagai teman..di dalam gerabak.

    :-)

    ps:tahniah ya shaz.kamu mmg berbakat.yay...kamu mmg dilahirkan,untuk menulis.

    BalasPadam
  3. Cover A jadi pilihan!!! Jyeah.. Aku pilih yang ini lah.. Terbaek!!! Tak sabor kot baca.. Kougar dah habis baca cuma takde masa nak buat ulasan.. Hehehe..

    BalasPadam
  4. ed: thanks.

    d: sile2lah buat yer. ulas yg baik2 sahaja.

    mat: setiap manusia itu ada anugerah yg tuhan bagi. ada sesetengahnyer ter-explore secara x sengaja.

    izz: thanks. dapatkan yg original.

    khai: dapatkan yg original.

    BalasPadam
  5. yang kougar pun masih mencari2 masih dikejar2 kut2 ada yg sudi memberi tapi apakan daya masih menanti dan terus menanti....cuma khuatir kougar lari entah kemana datang pula si Tabu yang datang tanpa diundang...

    "sendiri baca sendiri pening"...uhuhuhu

    BalasPadam
  6. buyui: ok. aku jual.

    SS: kan? beli jer lah kat Kedai Fixi. beli 2 2 skalik.

    BalasPadam
  7. yeay!!! nak pergi lanching, beli tabu dan bersesi fotography dengan shaz!

    BalasPadam
  8. hid: yay!! bawak sapa plak agaknya kali nih...

    BalasPadam
  9. lorrr... ko pakai model tangan je ke? kalo aku tau aku volunteer tangan aku yg berkudis nih.. hehehehe...

    BalasPadam