Jumaat, 11 November 2011

adik adik propavor propasional.

aku ada terbaca satu artikel nih, cik gayah cik gayah propasional kat ofis nih bagi.

katanya ada sorang mamat nih, namanya Chris Birch, dia nih sorg rugby player. ada satu ari tuh dia accident masa tgh training. teruk accident dia sampai dia kena stroke uolz. yg penting, bile dia pulih jer dr strok tuh terus dia jadik gay.... *pitam.

kata dia, sebelum dia kene strok, dia ada tunang. skang bile dia dah jadik gay nih, dia putus tunang, berhenti kerja kat bank, ada boyfren n memulakan kerjaya baru sbg hairdresser. heheh. gigih.

korang percaya ker citer aku nih? x nak caya pun xper sebab aku pun rasa dia propa. yerlah, taulah ada proof yg mengatakan strok bole menyebabkan brain damaged dan merubah peribadi seseorang secara drastik, tapi perlu ker berubah dari straight ker gay? tolonglah!

kalo betul strok bole merubah personaliti seseorang sesenang mcm tuh, sah aku pun nak kene strok. sedar2 jer jadik angelina jolie. ha... kau mampu?





PERLU?


ps: apa2pun aku nak ucapkan salam 11.11.11 kpd semua. ada sesapa yg kene pinang dgn bismillah harinih?

7 ulasan:

  1. HAHA, nak jugaklah kalau macam tu senang! haha,:D

    BalasPadam
  2. kena wt research ni betol ke x? alasan stroke, x caya ah!

    BalasPadam
  3. huh.. muka pon mcm cik pok jew....... kosserrr

    BalasPadam
  4. masa dia koma ada roh gay masuk ke badan dia. Dia dah mati sebenarnya.

    Tolong percaya ye.

    BalasPadam