Rabu, 23 November 2011

jualan serigala besar yg jahat

nih berita yg baru kami terima.


4 judul Fixi (200 fresh new copies each of DENDAM, KASINO, KOUGAR and PECAH) akan dijual dengan harga 'murah giler' yakni RM5 senaskhah di Big Bad Wolf Aftershock Sale dari Khamis hingga Isnin (24 hingga 28 Nov) ni. suker tak? suker tak? suker tak?

menurut pihak Fixi, mereka melakukan kerja ibadah ini bukanlah kerana buku2 itu tidak laku yer (sentap!) tetapi ingin memancing pembaca baru yang masih blom kenal dgn Fixi dan juga penulis2 hebat keluaran syarikat tersebut.

lagipun rata-rata yg tidak rata dtg ke sinun hanya utk membeli barangan import, so Fixi rasa tak salah jika mereka menjadi wakil tunggal (satu2 nye publisher Msia yg turut serta) utk support saranan kerajaan yg suruh beli barangan tempatan tuh. *belilah, buku Fixi semuanya berkualiti.

mereka juga tahu tindakan mereka nih bakal mengundang kontroversi. tapi ada mereka kisah? kerana bagi mereka apalah ertinya hidup jika tidak diselang-selikan dgn risiko. bak kata pepatah, mandi di telaga di tepi jalan, bersuntingkan bunga tahi ayam. *maksudnya, lelaki yg suke perempuan jahat. rasa2nye ada kene mengena tak?

so dtg lah beramai-ramai n beli sampai penuh satu bonet kereta, ok!!!

The Big Bad Book Wolf Aftermath Sale will be held at South City Plaza. sile klik utk info.

ps2: korang dah like page Tabu - sebuah novel Shaz Johar kat FB ke belom? korang tunggu apa lagik? setiap hari akan ada petikan novel tuh kat situ tau....

10 ulasan:

  1. mak aihhh

    kalau dekat mau pergi memborong nove;2 yg masih belum dibeli(yang ada ni pun belum habis)

    ok tak sabar nak beli tabu thru onlne neh.hehehe

    keep writing bro shaz!

    BalasPadam
  2. aku nak trade in ngn kougar yg aku ada bole an?

    BalasPadam
  3. 5 hengget !!!! sangat murah hokeh !!!! taoi klu dpt free.. lg rasa heppy !!!!

    BalasPadam
  4. faizal: thax. teruskan berdoa kejayaan saya.

    leli: bole, ko nak trade in ngan nash pun bole.

    naa: ko nak gi caner?

    buyui: cube gali maksud dia dlm2.

    ed: barang free biasanya x best... dah lunyai.

    BalasPadam
  5. shaz, aku sekarang stay kat seri kembangan. dekat jer tuh ngan umah aku.

    BalasPadam
  6. i dah pergi. Managed to get a lot of good books :)

    BalasPadam
  7. small: congrats n happy reading.

    BalasPadam