Selasa, 15 November 2011

Tabu delay lah plak...

correction adik2 sayang sekelian. ada good news n bad news.




ada sedikit bad news yg diterima dari pihak pengurusan Fixi. katanya atas hal2 yg tertentu, novel yg ditunggu2 abad nih Tabu (sila klik) yg sepatutnya mula dijual di online pada Nov 28 ini terpaksa didelay ke tarikh baru yakni Dec 20, 2011. hmmm... mintak mahap yer. ada masalah teknikal sket.... x dapek nak elak. ujung2 tahun kan? printing slalu buat hal...

apa2pun good news nyer plak, penjualan novel Kougar dgn diskon 40% di online yg sepatutnya berakhir pada Nov 30 telah dilanjutkan tarikhnya ke Dec 20, 2011. nih semua tanda terima kasih kpd penyokong2 setia yg kureng berkemampuan mcm korang yg main pinjam2 buku org x pulang2, atau yg curik trus kat Popular bawak balik, atau yg baca kat Kino, hari2lah dtg nak baca satu hari satu chapter... so dgn ada diskon ni, maka korang (insan2 yg spt disebutkan itu) dapatlah merasa memegang novel sendiri....

kalo nak merasa lah kan....



and, jika korang sudah membelinya, maka masa book launching utk Tabu (Dec 24, insyaallah) nnt, korang leh lah dtg n bawak Kougar skalik utk aku sain. aku akan sain cantik punyer dgn dakwat basah bau wangi. teruja tak? tentu teruja kan? jangan tipu....

hahah. okelah dah pagi. esok aku kerja.

thanx n muah muah!



ps: kepada hadek2 yg mengambil SPM esok, semoga berjaya n kalo x nak jadik cam aku bila dah lepas sekolah nanti, janganlah main2 masa jawab soklan. okebai.

11 ulasan:

  1. JA :agak2 kougar leh jd text rujukan for SPM dak?

    BalasPadam
  2. kalau yg dah beli kougar dan dah siap ditandatangan dan tangkap gambar segala, pun kena bawak buku tu ker?

    lagi satu soalan. 24 dec kat annexxe ker? ada dress code tak?

    BalasPadam
  3. wah!
    seronok2!


    dah followed blog nieyh!

    BalasPadam
  4. aku tunggu TABU diskaun 70% lah kali ni. hehehe


    senonoh x aku?hehe

    BalasPadam
  5. wah...x sabarnya nak tunggu Tabu dtg ke Kuching..penulisnya dtg la sekali..nak jugak buku diotogerap dgn pen basah lagi wangi..hehe..

    BalasPadam
  6. qaseh: OF COURSE!

    lelaki ini: wow. so caner? teruja?

    hid: boleh jer. maybe kat annexe. venue dan dress code akan diberitahu kelak. biasanya launching buku fixi kene pakai dress meleret...

    vivi: ko nak tunggu Tabu buy 1 free 1 pun bole...


    highheels: insyaallah, kalo ada rezeki. penulisnya pun dah lama x turun sana.

    BalasPadam
  7. selalu pinjam buku kengkawan je.. klu menarik..potostat jew,. oppsss..... shhh !!!! jgn ckp kt org lain tau.. agagagag

    BalasPadam
  8. aku tunggu tabu tu jd 100% sale!ade?

    BalasPadam
  9. faiz:ko?

    ed: dah beli kougar?

    buyui: ada.

    BalasPadam