Jumaat, 7 Oktober 2011

selamat pengantin baru duchess of alba!



dulu aku dah buat entry dah pasal nek wok versi omputeh nih (sila klik)

nih kesinambungan citer pasal dia...

sudahnyer dia berkahwin jugak dgn pujaan hati dia, si Alfonso Diez nih. korang mesti teruja nak tgk pic kahwin dia kan? pastuh korang mesti nak banding2kan dgn wedding Norman-Memey yg disponsor juta2 tuh kan? korang nih x baik tau....

tapi xper, aku mmg suke laga2kan orang... so korang tgklah pic perkahwinan dia.... enjoyyyyyy....



*hmm... x sure plak time nih dia berleter ker atau tercungap2, mcm jauh sgt plak pelamin ngan pintu masuk, kan?


*sampai2 jer trus duduk. ko penah tgk pengantin omputeh duduk depan paderi?






*exchange vows... for better or worse, for richer for poorer, in sickness and in health katanya....


*dah sah trus berjumpa paparazi yg menanti di luar...


*majlis joget lambak pun bermula.... nih dia bukak step, korang jgn ingat dia nak tersungkur plak...


*ha.. dia dah mule buat hal dah buat tarian piring... jaga2 yer...


*muke yg menonton tuh, dlm ati tuhan jer yg tahu...


* bila dah cekak pinggang nih, semua org kene ke kebelakang eh... jgn main2 ngan mak ayam


*majlis tamat pabila kaki nenek dah sakit....


sekian!


ps: aku tak faham kenapa ada org dengki benar dgn wedding norman-memey. biarlah, dah jodoh dia kawin berdua. apa masalah norman-memey-abby dulu tuh, kita buat x reti jer dah lah. itu bukan masalah kita n kita x taupun apa yg terjadi dlm rumahtangga dorang yg sebenar. so as an outsider, kita doakan jer norman-memey happy sampai ke liang lahad. kan lebih elok begitu. nasib2 kita esok, kita sendiri x tau. yedok?

ps2: mesti ramai yg buat kenduri kahwin on 09/10/11 nanti, kan?


9 ulasan:

  1. aku paling suka dan setuju kata2 nota kaki tu

    boomerang!

    BalasPadam
  2. faiz: mende LOL.

    leli: x sabar nak tunggu ko shuffle masa tuh. mesti mcm nenek nih jugak...

    yusuf: kan?

    BalasPadam
  3. moga nenek bahagia spi ke hujung nyawa yg maybe sekejap je dh spi hujung or lamaaaaaaa lg nk ke hujung....

    BalasPadam
  4. terbaikkkkkkkkkkkkkkkkk....

    BalasPadam
  5. hihihi.. tarian piring??
    hahaha! tergelak sorang-sorang baca description gambar.. :)

    BalasPadam
  6. illa: kan?

    hanin: negegegege....

    BalasPadam