Isnin, 10 Oktober 2011

kulihat hijau...

semalam adalah hari aku berpose pose dlm utan sambil berfeluh feluh di tasik perdana. dah lama tak gi tasik. seingat aku dlm 5-6 tahun dulu kot? sesekali kan apa salahnya....

so xder citer banyak, korang just enjoyz jer lah pic yg sempat aku snap.



*the only place i want to be is underneath your xmas tree.

*rasa nak terjun jer dlm air terjun buatan nih...

*close up.

*usaha itu tangga kejayaan yer, hadek2.

*bertemu Rudolph dan Bambi di Tmn Rusa dan Kancil.

*melihat kehijauan yg mendamaikan...

*chillax bersama Kentang by Saharil. cute2 lukisan n cerkon dlm buku nih. ai like!

*banyak2 pokok yg ada, aku paling taste kat pokok besar nih...

*hot sunny day at the lake. xyah pakai boom yer, lighting trus menyambar ke wajah.

*dan yer, kepanasan itu membuatkan aku cepat migraine. sialan.

*Berteduh di bawah Banyan tree. sebijik mcm Pocahontas bersama Grandma Willow.



*posing2 hitam putih kehidupan di area Tugu Negara sebelum balik.




haaa... tuh jer lah yg sempat aku upload. ada ratusan lagi tapi karang ko muak plak. korang hina aku. biasalah, manusia memang suke menghina. ;)

tapi bile aku tgk2 balik... giler menjadi-jadi perangai aku kan? dlm utan pun nak posing2... ahaks! kau ado?

9 ulasan:

  1. ni aku agak ko pergi dua org je, [dgn datuk k la ni] and dia amik muka ko, ko amik muka dia kan???? :P

    BalasPadam
  2. ayohhhh...posing mengalahkan aku...hai,just nak singgah sini..comel..wew~~~

    BalasPadam
  3. buyui: pandai.... camner tau nih?

    ernie: kalah ker?

    faiz: mmg model pun. model iklan radio...

    BalasPadam
  4. stim tgk gambar close up ko! muahahahaha

    BalasPadam
  5. kan? hebatlah!

    BalasPadam
  6. waaah.. ko boleh jadi spokeperson cuti- cuti malaysia.. sekarang nih, dah jarang sangat aku dengar orang mesia berjalang- jalang ke taman tasek perdana, tugu negara.. jom p muzium negara satu hari nanti nak? tapi nak pegi on weekdays sebab confirm tak sesak dengan rombongan sekolah... let's jom??

    BalasPadam
  7. haha, nasib baik tak jadi laki aku,
    kalau tak sah-sah tak bagi keluar rumah pakai short + skin tight jeans..
    hahaha..
    weyh,
    aku doa kau dapat bini jeles macam aku nanti.. :D

    BalasPadam