Ahad, 24 Julai 2011

back to black.

penyanyi tingtong favorite aku si Amy Winehouse telah ditemui mati di dalam kediamannya di London, semalam. she was only 27 n the cause of her death is being treated as unexplained.

kalo korang tanya aku apa maksud unexplained nih, aku akan jawab mati secara misteri. contohnye, dia kene santau angin ker, busung ker, santet ker, dukun lintah ker kan tp yg penting, peminat (dan juga pemenat) seluruh dunia claimed dia mati sebab dadah.

yg tuh mungkin jugaklah kot... korang lihat jer pic kat bawah.



*amy waktu tiptop

*amy waktu tingtong


well, konsepnyer... ketagihan dadah and alkohol buat aku jadi begini. sian ek?

to Amy, rest in peace. send my regards to Michael Jackson and Elizabeth Taylor.

to those who tho wrote hate tweet/message about her death, pls show some respect to the family lah. yes, she was a mess but that was just plain rude. caner kalo korang mati nanti orang kutuk2 mcm tuh.... sian family korang, kan?


ps: Astaghfirullahalazim. My condolences to all families who lost their beloved relatives and friends in Norway as well. Such a tragedy.

8 ulasan:

  1. RIP amy..sayang kan kerjaya dia abes di kala still muda.harap2 pasah x jd mcm ni, amin.

    BalasPadam
  2. umur 27 mcm badi kot...
    jimi hndrix, kurt kobain n ade lgi beberape artis laen mati umur 27...

    BalasPadam
  3. in her memory, i akan pakai rambut sarang tebuan esok untuk buat odit. tadi dah borong hair spray kat pasar malam kat lawas ni

    RIP AW

    BalasPadam
  4. buyui: fasha ker? xlah kot... dia tingtong dah ker? x kan?

    anep: kan? berapa usia anda? dah masuk 27 ker blom?

    hid: wow!!! i mampu pakai celak mata mcm dia jer....

    BalasPadam
  5. inalillah. yes-she was a mess but still people shouldnt tweet some bad things about her right?

    if it's true she died due to intoxicants,lets take it as a lesson.

    BalasPadam
  6. hana: they tried to make her go to rehab, she said, no no no!!!!

    BalasPadam
  7. its a pity that she died young. i dengar abam2 dari glee baru je planning2 nk buat slot khas tribute utk dia... tup2 hamek ko, meninggal pulak minah tu.

    i really like her. she got talent. sayangnya all that talent goes to waste.

    BalasPadam
  8. shandye: m sure she will be missed.

    BalasPadam