Rabu, 1 Jun 2011

hari tek sedunia.

GoTopless.org sebuah organisasi di US akan mengiktiraf tarikh August 21, 2011 sbg hari Go-Topless kebangsaan. KAU MAMPU???



pengasasnya, Rael, memberitahu tujuan dia buat nih simple jer. katanya dlm masyarakat moden skang nih lelaki n wanita kene seiring. apa yg lelaki bole buat wanita pun bole buat jugak. equal rights katanya. so as long as lelaki boleh topless kat public, pompuan pun should have the same constitutional right.

Or else, kalo ada yg x setuju maka lelaki kene pakai something utk cover dorang punyer chest jugak. yer lah kan, sesetengah lelaki kalo tgk betul2 lebih kurang sama jer ada tek mcm pompuan kan? cume ada bulu 2 3 helai jer, kalo x memang sebijik dah. bole buat org stim jugak kan? kan? ahaks!!!



oh ya, kenapa tarikh nih dipilih... sebab mengikut sejarahnya tarikh August 26, 1920 telah diiktiraf sbg tarikh pertama wanita di US diberi hak yg sama utk mengundi. pd August 26, 1970 plak, congress telah mengisytiharkan tarikh tuh sbg "Women’s Equality Day."

so bersempena dgn tarikh baik bulan baik tuh lah, maka GoTopless.org nih akan mengadakan perarakan besar2an serata bandar bagi wanita2 yg ingin menayang tek masing2 secara free. perarakan tuh dinamakan sbg National Go-Topless Day! hahahah!

antara bandar2 yg terlibat spt, New York City, Washington DC, Miami, Chicago, Los Angeles (Venice Beach), Seattle, Austin, TX, Colombus, OH, Honolulu, HI. semua dijemput hadir yer. bersama2 lah kite memeriahkan majlis yg gilang gemilang ini.




FREE YOUR BREASTS! FREE YOUR MIND!


ps: slogan dia x bole blah sgt. hahah. ada sesapa yg teruja nak gi US, August ini?

15 ulasan:

  1. huishhh..
    bulan posa tuh..
    malu2...

    BalasPadam
  2. suka tgk yg tomei2 jer. ngeri tgk kalu yg xmenarik tuh..hu3.

    BalasPadam
  3. jejaka anggun2 Jun 2011 1:26 PTG

    riben: bulan poser eh?

    qaseh: alah, cube tgk diri sendiri punyer dulu...

    BalasPadam
  4. jejaka anggun2 Jun 2011 8:12 PTG

    aran: style apa?

    BalasPadam
  5. isnin ni nak topless le pergi office

    BalasPadam
  6. jejaka anggun3 Jun 2011 2:28 PTG

    hid: wow... terujanya!

    BalasPadam
  7. kris: kan? nasib baik i org lelaki.

    BalasPadam
  8. JA, saper model atas tu? Jake G ngan saper tu?

    BalasPadam
  9. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    اسلام عليكم

    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    kembara mahkota johor 2011 daulat tuanku

    dapat cuci mata tauuuuuu

    BalasPadam