Sabtu, 11 Jun 2011

short note.

aku gi pelancaran buku Kasino, dari Saifullizan Tahir kat CM tadi. aku tiba lambat sebab baru bangun tido. seriously, aku ingat start kul 2.30pm rupa2nyer, 12.30pm.hahah. x kisahlah, janji aku support kawan2.

honestly, aku blom baca lagi buku2 Fixi yg lain (Cekik, Pecah, Dendam) sebab sibuk nak habiskan buku kedua aku tapi masa aku tgh feeling2 makan bubur chacha sorang diri dlm launching tuh tadi, akupun sempatlah baca few lines dlm buku nih n aku rasa dlm ketiga2 buku yg aku sebut tadi, aku akan baca buku nih dulu.

aku rasa aku bole layan citer dia. ayat2 dia pun best2. simple. n plus point, aku suke ngan cover dia. ada dua. tp aku aku pilih yg nih, sebab yg nih nampak lebih flirtatious. (mcm aku. heheh)



instead of yg nih....



sebab yg 2nd nih aku rasa cam menyeringai plak gatalnya kan. nak kene lempang?

so sapa kata dont judge a book by its cover??? nanti aku dah abis baca, aku akan bagi pandangan peribadi aku sendiri yer.

eh! oh yer, ada org nak gelarkan aku the next ahadiat akasyah? hahah. ko mampu? buku ahadiat pun aku x pernah baca kot? hahahah... gelak guling2.


ps: tadi depan CM, ada selonggok rock kapak duduk membuang masa kat situ. dah mcm kumpulan search masa zaman2 isabella dah aku tgk masing2. motif?

6 ulasan:

  1. aku rasa kan org yg ckp ko ahadiat tu pn x pnh baca buku ahadiat kowt?

    BalasPadam
  2. mcm kenal jer senyum model cover tu. bukan org yg i kenal ker?

    BalasPadam
  3. buyui: hehehe... x sure la plak....

    hid: ntahlah. u kan ramai skandal....

    BalasPadam
  4. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    اسلام عليكم

    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    kembara mahkota johor 2011 daulat tuanku

    uihhhhh siap bakorrrr isap rokok duit RM100 tu kayooooo lahhh

    BalasPadam