Selasa, 21 Jun 2011

jalan jalan di kota singa.



ok, entry kali nih nak citer pasal aku bercuti kat Spore. aku gi sana last Sat atas undangan kawan. dia blanja sempena harijadi dia yg ker 16. aku ikutkan jer lah kan. org dah blanja, kang x ikut kata aku kewat plak. hahah. bole?

kitorg pergi berempat. xder buat apa2pun, just feeling2 kat orchard, marina sands, tuh jer. shopping2 pun xder walaupun satu spore ada sales skang nih. ok, yg penting aku nak citer pasal Blackberry Celcom.



mlm sebelum kitorg gerak ker airport, aku ada top up RM50 sebab credit aku dah abis. yg penting, semlm masa aku balik KL, credit aku dah tinggal RM4.50. motif lah sgt RM40 lebih abis dlm masa 2 hari kan? aku bukan ada main tenet pun. kalo adapun setakat balas BBM org n baca email masuk. tuh jer. terkesima aku sekejap. nih lah bahananya guna smartphone sangat. smart betul makan duit aku.

n memandangkan esok aku nak fly skalik lagik (aku nak gi Bali plak) so skang aku dah nekad. aku nak offkan jer BB aku n gantikan ngan phone Nokia 3310 lama aku selama aku berada kat sana. janji leh antar or baca sms and buat call sudah. tenet leh main kat free wife hotel jer. kan? kan?







ps: ok, buat first time aku tgk citer Hantu Kak Limah sambil layan mangga di tengah2 panas dlm umah tadi. aku x paham org kata citer nih best lah lawak lah. aku rasa cam bengong jer... tang mana yg lawak yg sampai guling2 tuh?

9 ulasan:

  1. aritu masa aku call celcom dia ade pesan sepanjang berada di luar Malaysia email ke fb ke twitter ke off even wireless pon jgn on..mampu?

    tp masa aku p Thai aritu ok je pulak x charge melebih, ke Spore ke cmtu?entah.

    BalasPadam
  2. ye la laling.. mcm mak limah pulak tak penah pegi overseas la ko an..

    BalasPadam
  3. wiwit..

    singapore tu bang...

    cheq malaysia pon xabeh pusing lagi wakaka...

    BalasPadam
  4. fuh best betul pakcik pergi jalan2..

    BalasPadam
  5. aah, hp Nokia 3310 lg best....jimat

    BalasPadam
  6. faiz: kan?

    syah: org ajak....

    gadis: spore jer kot...

    leli: selama nih aku pakai no overseas...

    buyui: gile2 betul makan duit, kan? servis tetap hampeh..

    BalasPadam
  7. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    balut sarung seat door trim dan dashboard kereta

    uiiihhhh kan dah cakap kalau 3310 ni mmg best lahhhh senang ajerr nak taip sms ... jatuh terhempas pun tak ade hal lahhh

    uiiihhh ko holiday kat singapore rupanyerrr patut lerrr tak hap date...

    BalasPadam
  8. afzai: yer... nnt next week update pasal bali plak. oke?

    hid: apa yg terlaluh nyer?

    BalasPadam