Sabtu, 4 Jun 2011

kerja kosong.

aku ada terjumpa satu iklan jawatan kosong dr aktres/singer gwyneth paltrow n hubby dia, chris martin yg sedang mencari private tutor utk anak2 mereka, Moses, 5, n Apple, 7.



colan2 yg ingin apply utk post nih harus mampu mengajar budak2 nih bahasa ancient greek, latin, french, japanese/mandarin, selain boleh memberikan lesson tentang sailing and tennis. anda juga harus ada basic philosophy n gemar melukis, seni, drama n permainan chess. juga x lupa bole bermain at least 2 instruments n sporty.

gaji dia lumayan, dlm £62,100 setahun. waktu mengajar plak cuma 2-4 jam sehari.

selain tuh anda juga berpeluang utk menggunakan rumah mereka di West London spt mak ayah anda yg punya, diberi cuti sebanyak 9 minggu setahun, menggunakan kereta mereka spt mak ayah anda yg punya, dan juga dapat free travel setiap kali mereka sekeluarga bercuti. kire dah mcm nanny 24 jam gak lah jugak kan.....

so kepada sesiapa yg xder kerja tuh, silalah2 browse Tutors-International.com utk mendapat keterangan dgn lebih lanjut. manalah tahu rezeki anda ada di sana.

GOOD LUCK AND ALL THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6 ulasan:

  1. kalau minta ajar cakap sabah memang aku isi terus borang kerja ni.hee

    BalasPadam
  2. vivi: hehehe... cube jer lah, mana tau ada rezeki...

    BalasPadam
  3. boleh tak buat part-time jer...like masa dia dekat Europe jer?

    BalasPadam
  4. jejaka paling anggun se malaya6 Jun 2011 5:47 PTG

    kris: bole...

    BalasPadam
  5. aku pompuan berlian dlm xmen10 Jun 2011 10:44 PG

    buyui: dah submit dah resume. doa2kanlah yer...

    BalasPadam