Sabtu, 2 April 2011

soft launch partaaayyyyyyy for FIXI, KOUGAR, CEKIK, n PECAH.



di mana: The Annexe Gallery, Central Market Jalan Hang Kasturi Kuala Lumpur, Malaysia

jam berapa: 8:30pm - 10:30pm

hari apa: Friday, April 15, 2011

TIDAK ada VIP dan TIDAK ada ucapan panjang. nih bukan persidangan UMNO yer tuan/puan. tp ada persembahan muzik dari kugiran power-pop Couple + ada jamuan ringan so x yahlah malu-malu. segan sket xper.

ketiga2 novel akan dijual jugak di Pesta Buku Antarabangsa KL yang bermula seminggu selepas parti ini. pada siapa yg x puas tgk wajah anggun aku di Annexe, sila hadir di PWTC on the 24th nanti. ada sesi suaikenal katanya.....

samalah jugak ngan mereka2 yg rimas dikelilingi orang ramai kat PWTC tuh, tahu jer lah kan dah namanya pesta haruslah penuh dgn umat manusia, kan? cube kalo tilawah al-quran...hmmm... so datanglah chillax2 kat Annexe...

10% drpd hasil penjualan novel mlm tuh akan diderma kepada sebuah badan kebajikan yang diiktiraf. jumlah kutipan serta bukti pembayaran akan di announce after party tuh selesai.

pada yg x tahu KOUGAR nih pasal apa.... sile klik entry sebelum2 nih utk membaca sinopsis. yg penting, novel nih bukan pasal ancaman manusia ke atas haiwan liar atau haiwan liar ke atas manusia (walaupun ada beberapa kategori manusia bercirikan haiwan diceritakan di dlm novel itu) so xyah nak sibuk2 call PETA atau PERHILITAN utk buat piket besar2an depan Annexe tuh yer... thanx....

oh and by the way, ada 322 mukasurat dgn harga yg berpatutan, RM20 sebuah. murah jer... mampu kan? gi clubbing mampu, xkan beli novel berinformasi nih x mampu?

datang tau! jadikan impian aku utk merangkul kutipan sebanyak RM40 juta sbg satu kenyataan.

13 ulasan:

  1. wow! mkn best tu.. semoga impian pakcik tercapai..

    BalasPadam
  2. jadikan impian aku utk merangkul kutipan sebanyak RM40 juta sbg satu kenyataan.

    Hahaha okla, Good Luck

    BalasPadam
  3. syah: beli tau nanti...

    faiz: jgn nak goodluck sangat, beli yg original...

    BalasPadam
  4. boleh kat amazon or Fixi web site.

    BalasPadam
  5. all the best, acik br blk kursus 3 minggu coti lg, maka sekarang masa utk berendam di opis balik ye......

    BalasPadam
  6. wah....24 kebetulan ai pi kl lah...leh lah gi nyemak kat booth kau kan...make sure ko ada...kalau x..terbang ke org lain lah itu cc...hehehehehe...insyallah mak pegi...ngan bapak n anak2 hekan

    BalasPadam
  7. buyui: sian... nnt turun KL mai lah memeriahkan majlis...


    cherry: bagus... aku ada kat sana, insyaallah...

    BalasPadam
  8. aku dah panggil dah satu kampung memeriahkan mejlis.. :) xxninaxx

    BalasPadam
  9. nina: thaaaannnnnxxx.... sempat baca blog. x banyak kol kah?

    BalasPadam
  10. tidak banyak call hari nih.. sgt bersenang lenang.. ande sudah balik, kan....

    BalasPadam