Rabu, 27 April 2011

comelnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

nih bukan entry memuji diri sendiri walaupun ada kebenarannya di situ. nih aku nak citer pasal sekor binatang yg bernama Sugar Glider. korang pernah dengar nama Sugar Glider nih? tak pernah? Sugar Daddy pernah? pernah? ada? kelllasss ko maria!!!!!

kawan ofis aku introduce mende alah nih kat aku. dia kata namanya Sugar Glider. glamer betul nama dia kan? kalo aku bawak jumpa mak aku, mesti dia cakap binatang nih tupai terbang. x pun tikus campur kelawar. silap2 jin atau pelesit. LOL.



aku tgk kat youtube giler chumel mende alah nih. kire lebih kurang cam aku lah kechumelan dia so dats why lah aku makin teruja nak bela. lagipun cube korang bayangkan kalo aku bela bende nih, mesti org ingat kami ada pertalian darah kan? sebab sama2 cute. hahahah....

vet dlm youtube tuh kata, Sugar Glider nih bijak mcm puppy. kalo ko panggil, dia datang. bole potty train dia, makan pun mende2 halal, kuat agama n patuh pada ibu bapa. so sesuailah aku bela kan? best! best! lagipun aku nak gantikan anak ikan aku si Max and Ruby yg dah bunuh diri dulu tuh... sian aku kan?

skang aku tunggu dato K balik pastuh aku nak pujuk dia supaya membenarkan aku utk membela si Sugar nih sehingga dia menjadi anak yg soleh. doakanlah semoga pujukan aku menjadi. ahaks!




ps2: klik utk membaca sambungan Bobby Bikin Panas di sini.....

12 ulasan:

  1. hahaha. comel! kawan eena dah bela ni. dulu seekor dia bela. tapi dah kena curi bersama dgn kamera dslr.

    then skrg dia bela 2 ekor pulak. eena kata sugar glider ni mmg cerdik. kalau dia tau org tu takut ngn dia, dia tak nak pegi kat org tu. pastu sugar glider nih manja. asyik nak bermanja dgn tuan dia ajeeee. sesuai la utk puteri sepi. eh. silap. utk uncle shaz :P

    BalasPadam
  2. teringin juga nak tau kaedah ape ko pujuk dato k tu uols..ahaks!

    aku tkt jap g dato k ckp muka mcm tikus nama mickey tu [eh mickey ke nama dia]

    BalasPadam
  3. eena: x reti2 nak belikan utk uncle?

    buyui: kan? kalo muke dia mengingatkan aku pada mendiang mickey, aku pulangkanlah balik kat kedai...

    faiz: kan?

    BalasPadam
  4. comel gila! mana nak beli ni? aqeel mesti suka, dia nak adik sgt kan?

    BalasPadam
  5. leli: beli kat kinokuniya. x pun kat kedai kunci. hahahaha.... kawan aku kata kat jln pasar. pasar mana aku x sure. pudu kot?

    BalasPadam
  6. ouhh. sorry. anda salah org yerrrr. ini-profile-syiqa. bkn eena. muahahahaha.

    BalasPadam
  7. PS: yer ker... patutla sepi....

    BalasPadam
  8. dia nia suka makan buah manis..
    kalu siang suka nyorok juga
    tp malam.. aktif btul..
    sampai berselerak reban

    matanya yg bulah.. owhh..comeyy

    BalasPadam
  9. link tuh x bole blah betul... hampeh!

    BalasPadam
  10. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Maaf lama tak ziarah kamu semua….
    Jom Terjah entry terbaru ??
    air balang kenduri kahwin

    ALAHAI COMELNYA MUKA DIA NIIIII...... TAPI NAPA DIA BUAT MUKA KESIAN AJERRR TUUUU

    BalasPadam
  11. afzai: hehehe... takdir tuhan kot? tuh yg muke dia camtuh...

    BalasPadam