Ahad, 24 April 2011

sesi bertemu peminat (ada ker peminat?)

ada.... heheh.



kalo xder, xkan lah ada yg datang bawak cupcakes....





ko mampu letak custom made cover kougar? comel kan? kalah DC Cupcakes yg biasa2 jer topping dia tuh kan? kalo korang nak order pic muke sendiri berukuran pasport pun dia leh buat, nak letak family album pun bole, apatah lagi kalo ko nak letak potret permandangan air terjun, tentu dia boleh buat... boleh kan cik cherly kan? mampu kan?

pada yg nak kenal, nih lah muke tokey cupcakes yg gigih datang nak melawat booth FIXI kat PWTC siang tadi (Sabtu). orangnya pun comel, secomel cupcakes nyer.... (oke, yg baju kuning tuh lagi comel tapi utk entry nih aku bg dia can...)


so kalo sesapa nak order dari dia, silalah hubungi beliau di alamat twitter @cherlyatul atau follow blog beliau iaitu: http://azataq.blogspot.com. harga boleh dirunding. rasa pun boleh dirunsing. eh silap. runding.


ps: cherlyatul... seperti biasa, komisyen aku 10%.

ps2: pada yg belom beli KOUGAR, sila hadir ke booth Gerakbudaya (B58-60), Hall 3, PWTC (Lvl 1) sekarang sehingga may 1st nnt. insyaallah, esok (sunday), aku akan ke sana lagi sekalik utk melihat hasil jualan sama ada sudah mencecah rm40 juta atau belum. kite tunggguuuuu....

10 ulasan:

  1. blushing ai...terharu....ai loike....suka suka....thank you...sedap x???

    BalasPadam
  2. pernh tengok pasl buku ni kat maskulin...

    BalasPadam
  3. tudiahhhhhhhhh.....ptt la pepg buta tokei kek ni bbm aku, vangga katanya citer dia jadik entry

    p/s:yg hang p puji dia comey buat ape, puji dlm hati sudeh, memanah telinga aku nk nk denga riak dia

    p/s2: dl masa skolh dia lg kecik sekang dh mak org emmm [sttment dengki] LOL

    BalasPadam
  4. azataq: sedap but i x leh banyak2 makan kek n manis2an nih, maklumlah, i mmg dah manis orangnyer...

    NN: ye ker? bile?

    buyui: memanah tuh sama x ngan menanah? ker memamah mcm memamah mentari?

    BalasPadam
  5. typo la typo....MENANAHHHH.....

    BalasPadam
  6. haha..saya yang ke rm40juta tu..

    BalasPadam
  7. aku mahu beli tapi yang ada tandatangan ko. macam??

    BalasPadam
  8. semalam pi cari kat Popular novel tu tp xjupe... habis or xdijual di popular????? :(

    BalasPadam
  9. vivi: antar alamat kat email malayrhapsody@hotmail.com. cepat sementara stok masih ada....

    ibi: dah abis kot??? carik kat kinokuniya klcc or silverfish bangsar.... cepat sementara stok masih ada.

    BalasPadam