Rabu, 13 April 2011

KOUGAR dah siap....



esok (khamis) aku ada sidang media n MOU dgn Primeworks Studios kat Damansara. heheh. nih sidang media aku yg pertama... well... aku as a person yg disidangkanlah, kalo sidang media org lain pernah gak lah aku join dulu2....

so doa2kan lah agar sidang media nih sukses dgn persidangangannya. risau jugak aku dikelilingi wartawan nih kan, maklumlah aku nih kan very low profile orangnya (ditambah plak dgn wajah anggun yg calang2 org ada), skalik dorang tanya soklan yg bukan2, yg panas2, caner aku nak jawab?

tp mr. publisher, en amir muhammad, dah beri kata2 dorongan. dia kata, "alah, anda tepis saja gosip liar yg melanda..." mampu? fasha sandha sgt kan?

oh esoknya (jumaat) plak, ada soft launch utk FIXI (publisher) dan anak2 emasnya, KOUGAR, CEKIK, n PECAH kat The Annexe, Central Market kul 830pm. pada yg free tuh, datanglah. sile support karya anak watan, ok? and kalo dtg tuh bawak ah duit skalik, jgn bawak badan jer... buku kami harga RM20 jer satu, murah jer kan?



ps: 5 buah buku (KOUGAR, CEKIK, n PECAH) akan dihantar ke perpustakaan negara oleh FIXI n aku akan hantar 1 buku personally to penjara wanita kajang sbg sumbangan kepada banduan di sana. nak support semangat membaca di kalangan penduduk katanya. murnikan?

16 ulasan:

  1. la...ko bg satu copy je kt penjara tu?ko tau x bape rmi org dlm tu?ko expect mereka boleh membaca sambil bergilir/fotostet sorg satu?

    BalasPadam
  2. wah baguslh pakcik.. kt popular ada jual x nnt??

    BalasPadam
  3. buyui: sharing is caring kan? yer lah sebab ko penah duduk dlm penjara n ko tau betapa seksanya nak berkongsi barang dlm tuh, so aku antar 2 buah. puas ati?

    syah: ada. sebab buku nih memang popular.

    BalasPadam
  4. bagus!!!!...xnak htr ke cherrylicious sekalik ker...murnikan...hehehehehehehe....oh...FIXI

    BalasPadam
  5. ahaaa. tahniah yer uncle ;)
    pasni kalah J.K Rowling gamaknya.

    BalasPadam
  6. azataq: apakah anda kedai buku? atau ada sudut membaca?

    PS: bukan. carrie bradshaw jer...

    BalasPadam
  7. ko agak2 la aku pun kena beli gak.. takat rm20 tu. ko bg je la free kat aku sorang...(bukan org len tau pun) heks!

    BalasPadam
  8. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Jom Terjah entry terbaru ??
    pilihan motorsikal kupcai terbaik

    eeemmmm RM 20 jerr....KOUGAR, CEKIK, n PECAH dahsyat giler otak ko ni yerrrr....

    tahniah
    tahniah
    tahniah
    tahniah
    tahniah
    tahniah
    tahniah
    tahniah
    tahniah
    tahniah
    tahniah
    tahniah

    dengan rasa bangga aku ucapkan tahniah kawan aku telah berjaya memyiapkan semua tu....

    eeehhh kalau cari kat MPH ade tak....

    murni sungguh hati ko jejaka anggun sodokah kat penjara wanita.. mungkin bila baca buku tu terus menitk air mata insaf...

    aku suport anak watan berkarya... jangan takut beb

    BalasPadam
  9. .: x leh... beli jugak. beli 5

    afzai: banyak giler tahniah?? buku KOUGAR jer aku tulis, yg lain2 tuh author lain n kalo nak cari kat mph, kena cari bulan depan, or else bole bg email anda utk pembelian secara online...

    BalasPadam
  10. JA : i saw u on tv (MHI). Bangga i seketika. Tahniah

    BalasPadam
  11. karang aku beli aku gambar terus. hee

    BalasPadam
  12. qaseh: diri sendiri tidak menontonnya. alahai...

    vivi: bagus.

    BalasPadam
  13. cherly dia sudut membaca kanak2 sesuaikah?

    BalasPadam
  14. sanagt tidak sesuwai yer... kanak2 tuh bakal menjadi kougar nnt...

    BalasPadam