Selasa, 5 April 2011

Umar Berhubungan dengan Rahmat Lewat "Belakang"

tajuk nih aku cedok dari paper indon. sangat x bole blah kan?




katanya di jakarta sekarang tgh kecoh pasal kisah Muhammad Umar dgn isterinya, Fransiska Anastasya Oktaviany atau nama sebenarnya Rahmat. ko mampu nama drag ala2 pemenang miss universe 3 kali berturut-turut?. dorang berdua nih menetap di kampung Bojong, Jatisari kecamatan Jatiasih, kota Bekasi. nak disedapkan citer lagi, paper tuh letak lagi kod daerah yakni RT-001/ RW-002. haha... perlu ker? nasib baik x letak nombor rumah skali...

dikatakan pasangan lucky laki nih dah berkahwin selama 6 bln n selama berhubungan badan yakni bersenggama, Fransiska Anastasya Oktaviany atau nama sebenarnya Rahmat selalu mematikan lampu kamarnya dan berperilaku layaknya seorang istri atau perempuan. tahniah rahmat, ko kepit sampai sekeping jadinyer....


sudahnyer berita nih jadi bahan lawak aku n rakan2 kat ofis. aku gelak sampai terduduk kat lantai... lawak zizan yg x berapa nak klaka tuh pun x mampu nak buat aku terduduk mcm tuh!

aku rase ko nih buhunglah umar.... agak2lah kalo nak cover line pun, x kan dah 6 bulan baru perasan yg ko lewat belakang si Rahmat tuh tiap2 malam???? ko sebenarnya dah kantoi dgn orang kampung kan????

buduhlah!!!!



ps: sesiapa yg nak beli KOUGAR secara pos, bolehlah contact jejaka anggun nanti. tapi harga dia lebih sket lah kot sebab upah jalan gi pejabat pos termasuk duit setem. xper kan.....

8 ulasan:

  1. 6 bulan bru tahu.. yedok ni...

    BalasPadam
  2. JA: nnt qaseh email ek. nk order sgt2.tak tertanggung dah kegedikkan i utk memiliki kougar tuh.sila sign besar2 utk i, k

    BalasPadam
  3. umar ni ye ke x ni?6 bln br tahu...tau ke x ni??hhaahaha!

    apakah spi ltk kod kawasan tu?LOL

    BalasPadam
  4. BUlan depa aku beli KOUGAR boleh? Aku nak mintak kau pos.. Perghhhh, mantap kan.. Lepas tu sign besar besar kat front page boleh? Boleh je kan.. Hahaha..

    *Gambar tu tak boleh blah.. tengok tengok je mata aku dah terzoom kat batang.. Aduh!


    Entry Terbaru : Alamak! Video 'Panas' Dah Tersebar..

    BalasPadam
  5. Syah: mungkin dia x brp campur org...

    Qaseh: oke sajork...

    Buyui: kan? Kalo ko 6 min pun dah tau kan?

    Gadis kg: ngeheeee

    D: boleh jer...

    BalasPadam
  6. alamak 6 minit tu mcm lamaaaaa jeeee, 6 saat bley?haha!

    BalasPadam