Ahad, 20 Mac 2011

KOUGAR sudah boleh di pre-order. (promo lagi)

di bawah adalah cover and sedikit sinopsis utk novel sulung aku berjudul KOUGAR. kalian semua yg x jemu2 membaca blog nih dan ingin terus menyokong karya jejaka anggun ini bolehlah menyimpan duit mulai sekarang utk membeli novel yg ditunggu2 abad ini yer....

pada yg berada di luar negara plak, yg x dapat pulang ke tanahair sebab tsunami atau terkandas flight, atau berada di dlm buangan, bolehlah juga support karya jejaka anggun dgn membelinya di amazon. ini linknyer: http://www.amazon.com/Kougar-Shaz-Johar/dp/9671038409/


*muke depan

*muke belakang



*muke aku. nak jugaaaakkkk................





sila dapatkan yg original. bersama membanteras cetak rompak, ok? hahaha....



*pada sesiapa yg tanya soalan, nak free copy, boleh x?

ok ini jawapannya... beli 100 naskhah, anda akan dtp 1 free siap penanda buku ngan daun setawar sekali (biar tumbuh akar dlm buku). oke x?


16 ulasan:

  1. i nak beli half price. boleh? siap sign. boleh? half price yg i x byr tu i bayar dgn 1 entry promosi. boleh?

    boleh?

    ha ha ha

    BalasPadam
  2. qarl: baik ai tlg fotostat kan jer....

    BalasPadam
  3. hid: macam tuh la nampaknyer... hehehe

    BalasPadam
  4. haha lama tak jumpa daun setawar..

    BalasPadam
  5. wow !!!!! nak sain pelish !!!!!

    BalasPadam
  6. wow! nk photostat boe? ehe! hahahah

    BalasPadam
  7. kalau beli 1 percuma 5 aku nak la... blh la bagi kat jiran2.... motip nak blagak baik.... hehehehe

    BalasPadam
  8. Faiz: beli 1 percuma 6 lah, sapa kata 5?

    Taufiq: bole... Caj fotostat rm10 sekeping

    Ed: nak sain katner?

    Iyl: kan? Apalah kabar daun tuh agaknya

    BalasPadam
  9. beli nak siap ngan sign original...boleh???

    BalasPadam
  10. cherry: boleh... no problemo

    BalasPadam
  11. Hahaha.. Best tu hadiah free.. Ngee.. :) Nak order ni..

    Entry Terbaru : Video Bloody Wealth/Harta Berdarah Taib Mahmud

    BalasPadam
  12. tieah: sila tunggu entry yg akan dtg...

    BalasPadam
  13. dah lama beli. best... tabu soon...

    BalasPadam