Sabtu, 12 Mac 2011

KOUGAR: sesi promo sudah bermula

berikut adalah halaman pertama untuk novel sulung KOUGAR karya nukilan penulis tersohor Shaz Johar aka Aku. heheh. pada yg memakai contact salah power atau yg mengalami ketumbit sejak lahir, sila klik untuk mendapatkan visual yg sesuai dgn kadar penglihatan anda.



bak kata org kampung aku, kalo nak beli buku tuh, dont judge its cover lah. but honestly, aku sama spt org lain jugak akan tgk cover kalo nak beli novel terlebih dahulu. especially fr author/novelis yg aku x berapa nak kenal kan. kalo cover mcm x menarik, aku biasanya akan letak balik kat rack tuh pastuh carik buku lain... biasalah....

dan memandangkan aku nih seorang diva penulis yg begitu demanding, *selain memilih utk mendapat bilik khas lengkap berwarna serba putih serta bodyguard di sekeliling pinggang sewaktu perlancaran buku nih nanti (ala2 Mariah Carey (*sila klik)) maka aku nak jasa baik korang semua (pembaca tegar, rakan2 n follower blog nih) utk vote pic yg paling malatop utk dijadikan cover novel nih.

but first, korang kene jadik fan FACEBOOK FIXI (*sila klik) dulu. lepas tuh korang vote lah secara pukal ker tahil ker gantang ker cupak ker ikut sukati koranglah (sebab bukannya kuar duit pun). pic yg dapat paling byk vote akan dijadikan cover utk novel nih sampailah ke akhir hayat. mampu? mampu kan?



pilihanraya kecil novel KOUGAR nih blom start lagi n terma dan syarat yg lain2 pun x sure lagi ada ker x but korang get ready jer lah. apa2hal korang join jer FACEBOOK FIXI (*sila klik) tuh dulu sebab selain novel KOUGAR, korang juga bole tau any updates pasal 2 lagi novel yg lain iaitu CEKIK dr Ridhwan Saidi n PECAH dr Khairulnizam Bakeri. ketiga2 novel nih akan dilancarkan serentak bulan depan ya! so silalah support karya anak watan. terima kasih.

ok... faham kan semua? kalo dah faham, apa lagik.... kite serang FACEBOOK FIXI (*sila klik) sekarang! serang!!!!! (sebut serang tuh dgn slanga mat saleh sket baru nampak mcm merong mahawangsa. ahaks!).


ps: klik di sini utk sambungan BOBBY BIKIN PANAS


ps2: OK!!! vote bermula hari ni (Mon, Mar 14) and berakhir kul 8pm. cepat!!!!

10 ulasan:

  1. wow.. all d very best!

    BalasPadam
  2. sereng sereng sereng.....lol

    BalasPadam
  3. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    uihhhh dahsyat nterrr ko aku pilih sekarang vote sms boleh terima tak.... sms aku masih berbaki Rm 3.00 ajerr...

    BalasPadam
  4. afzai: mende dahsyat nterr tuh?

    azataq: serengeti!!!

    qarl n yongL: tenkiu.

    BalasPadam
  5. hmmm jejaka berkulit putih dan cepat berpeluh tu macam i jer hehehe. ni bukan kisah hidup i ker?

    BalasPadam
  6. hmmm.... hid: u penah skandal ngan cougar kah?

    BalasPadam
  7. Hai, Salam.
    Saya tengah buat survey pasal blogging untuk thesis saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

    https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

    Salam,
    Lily

    BalasPadam
  8. lilyel: beli buku KOUGAR nnt lepas tuh i buat survey. oke?

    BalasPadam
  9. err soalan tu rasanya akan mencetus kontroversi abad ini hahaha

    BalasPadam