Isnin, 14 Mac 2011

another disaster...

*pic ihsan blog:AKU PELUKIS

lepas 3 hari Jepun dilanda tsunami, hari nih aku tgk berita kuar plak citer ada letupan kat nuclear plant kat sana. masyaallah. pada yg x tau kesan2 radiasi dr letupan nuclear yg berbahaya tuh, banyak2 kanlah baca buku. aku nak tulis panjang lebar pun malas. n pada yg x tau sejarah, kejadian letupan nih bolehlah dikatakan yg kedua after nagasaki n hiroshima masa perang dunia ke 2 dulu. sian.

tp dlm aku baca pasal kisah jepun ngan tsunami n nuclear nih... tetibe aku terjumper satu artikel dr akhbar tersohor dlm negara iaitu KOSMO. dlm akhbar tuh ada menyebut, peminat2 di Indon tertanya-tanya tentang nasib pelakon pornografi popular dr Jepun, Maria Ozawa selamat atau tidak. motif??????




tp dia dah tweet dah. dia kata dia selamat n peminat2 x yahlah risau. dia pun cakap, filem baru akan keluar masa hari raya nanti. jgn lupa kita sama2 meriahkan panggung yer...

ok, ayat kedua tuh aku tokok tambah. hahah. aku tahulah dia pun manusia tp aku x sure plak apa relevannya citer pasal dia perlu ada dlm paper. sengals.



ps: apa2pun aku doakan semua yg berada di jepun bersabar dgn dugaan yg tuhan beri.

9 ulasan:

  1. entahlah
    apa kene mengena antara pelakon porno dan masalah tsunami dan gempa bumi ????.

    bodoh betul editor surat khabar tu.

    citerlah pasal kesan gempa bumi kepada ekonomi jepun,lagi bagus.

    BalasPadam
  2. cik mat: kosmo semakin sengals utk menjadik mastika n mangga....

    BalasPadam
  3. ahhahahaha
    entahlah,ada 1001 berita untuk ditulis.
    part pasal pelakon porn tu jugak nak dijadikan isu.

    nanges menteri luar jepun.

    orang lagi peduli pasal idustri porno,dari isu rakyat jepun yg hayut dilanda tsunami.

    BalasPadam
  4. maria ozawa... owh maria ozawa

    BalasPadam
  5. faiz: i mude lagik....

    hid: stim x?

    BalasPadam
  6. stim bro. mencanak canak ni ha

    BalasPadam