Ahad, 1 Julai 2012

membaca itu panas. menulis itu sejuk.

membaca itu panas. ya, ke?

 saja nak beritau korang yg sekarang nih sedang berlangsung pesta buku Selangor 2012 kat SACC (Shah Alam Convention Centre). kalo korang free2 tak ada buat apa tuh, silalah datang. x yah gi booth lain, terus ke booth Fixi Lejen. booth nombor berapa tak hengat lah plak. H02 n H03 kalo x silap. heheh.

alah carik jer lah, kalo susah2 tgk jer info kat bawah nih.

Event Date : 29 June - 9 July 2012
Event Time : 10:00am - 9:00pm
Event Venue : Shah Alam Convention Centre (SACC)
http://www.pestabukuselangor.my/

antara rakan novelis Fixi yg hadir: Adib Zombijaya, Papaking Invasi, n Nadia Kelabu.

anyway, tadi aku datang... saja buat lawatan berkala bagi support kat kengkawan. ada Dayang Noor n Mat Gorn skalik yg tengah promot buku masing2 yg baru keluar, Hilang n Murtad. tahniah!

bersama Dayang, penulis Jerat n Hilang.
bersama Mat Gorn, penulis Murtad.

dlm diam2 sekarung gak lah aku bawak balik. aku dapat semua buku2 Fixi yg aku belom baca (yes, aku x baca semua buku Fixi lagi mcm korang) n akupun dapat sambar antologi cerpen dari Hadi Mohd Noor, Sepucuk Pistol Di Dalam Laci n novel ingrish berjudul Timid dari A.B Hashim.

antara bahan ilmiah yg telah disambar dgn rakus.


 persoalannya sekarang.... bila aku nak habiskan semua buku2 tuh???

hmmm......

menulis itu sejuk. ya lah kot...


ps: kepada semua yg bertanya, insya-Allah by the end of the year aku akan keluar dgn 1 cerpen berjudul Bahlul vs Beautiful n novel ke 3 yg belum ditentukan judul lagi plak perhaps akan kuar next year. working title is MENTAL. korang doakan semuanya sukses, ya!

3 ulasan:

  1. Novel Kopi tu telah habis di pasaran terang. Mungkin ada dijual di pasaran gelap. Tapi dvdnya sudah mula dijual sekarang. Sila dapatkan sebelum Indon claim.

    BalasPadam
  2. makan hati sebab u sempat mencemar duli ke sacc.

    again. makan hati.

    oh, sudah masuk bulan puasa. envious itu suatu dosa.

    BalasPadam