Sabtu, 7 Julai 2012

calling me sugar....you called me sugar....

jam pukul 3am. masih blom tido, still buat kerja2 research yg entah bila akan siap. sambil2 jari-jemari memetik keyboard, telinga dihidangkan dgn lagu2 dr dlm Blackberry (yg 90% drpdnya aku download dari 4shared).

tetibe bila sampai turn lagu, Glitter in the Air... aku terberhenti kerja kejap. ntahlah, lagu nih dari dulu buat aku jadi stunt. jadik blues. bagi teary eyes kat aku. aku suka lirik dia. aku tanya diri aku sendiri dgn soklan2 yg ada dlm lirik lagu tuh.


Have you ever fed a lover with just your hands?  
Close your eyes and trust it, just trust it 
Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?  
Have you ever looked fear in the face and said I just don't care?

Have you ever hated yourself for staring at the phone?  
Your whole life waiting on the ring to prove you're not alone  
Have you ever been touched so gently you had to cry? 
Have you ever invited a stranger to come inside?


oh, well... 

korang penah terasa macam tuh?



P!nk - Glitter in the Air (Live Grammy Awards... by wonderful-life1989


tgk video klip nih. this is the best performance ever from Pink!

4 ulasan:

  1. Dulu saya pun slalu download lagu dr 4shared tu... :)

    BalasPadam
  2. sekarang tak lagi... dah lame tak download dr situ

    BalasPadam
  3. pink bertudung

    BalasPadam