Sabtu, 14 Julai 2012

Snow White. a week after...

seminggu selepas berada di bawah empayar aku, nampaknya Miss Snow White dah semakin sihat n semakin pandai pose... lihat je cara dia pose depan TV, makan hati tak uolz semua??

my little Kougar.


yg penting, dia takut ngan Dato K. asal nampaknya bayang Dato K, dia lari masuk dlm bilik dia n nyorok bawah futon. oh by the way, dia ada bilik sendiri. ko hado??


ok,  nih ada few pics lagi yg aku sempat pose minggu nih.... sangat persis Snow White and the Huntsman. eh wait, Snow White and Queen Raveena sebenarnya... heheh.


menetek time...

french kiss...

we both cat napping...




gilakan aku? nih lah bahananya kalo takde anak. anak kucing pun bole jadik toys/aksesori.... sian.

oklah, nanti aku upload banyak2 gambar lagik ya!

bye!


ps: Dato K is afraid that I'm turning into a crazy cat lady. LOL!

5 ulasan:

  1. menetek time tu sangat tak boleh blah ye ! HAHAHA!!!

    BalasPadam
  2. snow white, miss world to be...

    BalasPadam
  3. tanpa nama: kan?

    qaseh: insya-Allah.

    BalasPadam
  4. keles noq...ala2 ibu beranak! kua anak terus berair fenuh tetek. ko plak, dpt snow white terus subur kan...mampu kasik susu badan vagai!.tahniah u olzzzz

    BalasPadam