Sabtu, 21 Julai 2012

kumengharapkan Ramadhan kali ini penuh makna agar dapat kulalui dengan sempurna...


ko mampu pose macam nih? tak, kan?


kepada semua pembaca Kougar, Tabu, Kopi 3 Rasa, semua buku Fixi, pemfolo setia blog nih, pemfolo setia twitter @malayrhapsody, kenalan di FB, rakan2 siber, rakan2 di alam nyata, stalkers, famili, sedara-mara, pemegang status in relationship with Shaz Johar, famili bakal mertua, pembenci dan pengkhianat, talam dua muka, serta anda yg sedang tertanya-tanya mengapa anda berada di sini...

aku ingin mengucapkan, 

SALAM RAMADHAN 1, 1433 AL MUBARAK.

May the Ramadan bring you peace and prosperity, good health and wealth,and brighten your life forever. Amen.



9 ulasan:

  1. haha.
    sempat update blog time sahur tuh. gigih.

    selamat berpuasa abam shaz johar. semoga ramadhan ini memberi 1001 keberkatan kepada kita.

    insyaAllah...

    BalasPadam
  2. selamat berpuasa JA... ade sesi masak memasak ke utk berbuka, or tapau je?

    BalasPadam
  3. lord: selamat.

    qaseh: so far, blom ada lagi. tapau saja.

    BalasPadam
  4. selamat berpuasa shaz. jawapan utnuk soalan kat picture caption di atas...

    #hanyakauyangmampu

    motif pakai hashtag kat sini? wakakaka

    BalasPadam