Selasa, 10 Julai 2012

introducing... Snow White

aku dah start bela kucing sekarang. nama dia mengikut IC, Luna Anggun Johar. Luna bermaksud bulan dlm bahasa latin dan Anggun sebab dia anggun macam aku.

warna dia putih bak bulan yg mengambang. mata dia odd, sebelah biru sebelah hijau n nick name dia, Snow White tapi Dato K panggil dia Spike. aku sendiri tak tau kenapa... maybe dia confuse kucing ngan landak. biarkanlah dia.

aku kidnap dari rumah mak aku sejak 07/07/2012. kesian mcm tak cukup makan. kurus sangat.  aku bukannya suka sangat ngan kucing tapi entahlah aku mcm dah attach plak ngan si Snow White nih. aku  harap dia akan lebih sihat n chantek dibawah jagaan empayar aku. so korang doakan semoga cita2 murni aku nih kesampaian, ya!

btw, nih belaan aku yg keempat selepas pokok kaktus nama Kit yg aku tinggalkan kat Melbourne, 2 ekor ikan puyu nama Max and Ruby yg dua2 commit suicide, melompat keluar dari balang masa aku xde kat rumah n 2 ekor sugar glider bernama Cookie and Nugget yg juga mati kejang dalam sangkar secara tiba2.

kalo yg nih pun arwah jugak, memang lepas nih aku bela hantu raya jer la....

heheh.



Snow White's first pose. still skinny.


ps: do you know that cats love rubbing up to your legs no matter how much cellulite you have?


7 ulasan:

  1. sama la kucing kita. ahaks. tp dua2 mata biru ahaks.

    BalasPadam
  2. snow white pose ala2 model gitew...

    BalasPadam
  3. keji...cat luv rubbing your leg no matter how much cellulie you have....

    BalasPadam
  4. liling: syabas.

    qaseh: tgklah siapa pengasasnya.

    tanpa: apa yg kejinya?

    faiz: thanks...

    BalasPadam
  5. Ikut kepercayaan datok i, kucing yg mata lain2 warna tu bawa ong. So semoga luna anggun johar aka snow white aka spike akan membawa kebahagian, kekayaan dan keanggunan kepada shaz dan dato k. Amin... *menadah tangan memandang kelangit sambil membetulkan jambul yg terkeluar sedikit dari tudung*

    BalasPadam
  6. hid: thank hid... semoga impian anda itu menjadi realiti...

    BalasPadam