Rabu, 2 Mei 2012

anak dagang di rantau orang (part 2)

ok, baru balik dari Ellenton Premium Outlets tadi n nih yg sempat aku sambar....


finally, dapat jugak ganti beg baru utk ke ofis.

aku yakin aku akan pakai jam nih at least for 3 years before aku tukar baru. ahaks!

kasut nih memang takde shoelace.. heheh.. aku baru tau.

dah puas membeli-belah, aku melantak plak pekena Chicken Wings kat Buffalo Wild Wings Grill & Bar.

18 ketul kepak ayam dgn 3 perisa yg berbeza.


skang, baru hati aku sedikit puas. alhamdulillah.

lepas nih nak carik novel plak. kalo boleh, novel dari Chelsea Handler. tapi aku ada sikit musykil. tadi aku lalu depan Borders (dah lebih 10pm so memang ah kedai tuh dah tutup tp apa yg peliknya), perkataan Borders kat dinding dia tuh pun dah kene tampal ngan sticker. apakah ia memang sudah betul2 tutup aka bankrap?

hurmmm...

11 ulasan:

  1. tumpang nengok kepak ayam... slruppp~

    BalasPadam
  2. kepak ayam sembelih?? ayam cocok kan....

    BalasPadam
  3. tanpa: mungkin cocok. allahualam.

    BalasPadam
  4. seronok merantau nampaknya brader ni... Shaz usha entri blog baru aku. aku perlukan komen kau tentang prolog aku. entri "prolog novel picu". jasamu ku kenang. tq in advance.

    BalasPadam