Selasa, 15 Mei 2012

anak dagang di rantau orang (finale)

hari nih merupakan hari terakhir aku berada di Florida. esok, pagi2 dah bangun utk flight terbang ke JFK sebelum catch another flight back to KL (via London and Kuwait). sekejap jer rasanya. malas betul aku nak mengadap balik ofis yg dah 3 minggu lebih aku tinggalkan tuh. umah aku pun ntah caner la rupanya agaknya. mesti pokok2 aku semua dah kering n mati, kan? sian.

anyway, aku akan berada jauh dari online lepas nih (lebih kurang 35 jam, kot?), so ini bermakna tiada twitter or FB updates selagi aku x sampai ke destinasi. utk mengubat kerinduan korang, apakata korang layan random pics yg sempat aku amik di hari2 terakhir aku berada kat sini dulu...

enjoyz!


posing depan burung egret (spesis bangau) yg mmg takde in KL. aku sgt dengki dgn leher dia yg jinjang itu.
Ybor City. mlm2 tempat nih jadik clubbing area mcm Changkat. aku lepak dinner kat Hamburger Mary's sambil tgk drag show.
minuman feveret dari McD, Cherry Berry Chiller. rasanya sgt sedap walaupun namanya iras2 diarrhea. harga cuma USD1.60 utk small cup. dah jual kat Msia ke belom, ek?
posing bersama replika misai Salvador Dali di luar Salvador Dali Museum. korang kenal tak siapa Dali nih? kalo x kenal, google saja!
gambar candid persis Us Weekly magazine waktu aku n Kris jalan2 kat St. Pete beach.
Madison tanya, "is that Uncle Kris and Juan (my American name) on the magazine? LOL. well, nampak sgt muke aku sebijik mcm Justin Bieber, kan?
signing Tabu utk Masita, Singaporean American reader kat sini...
tengok citer The Avengers kat wayang drive-in. siapa nak feeling2 kene gigit nyamuk, silalah bukak tingkap kereta anda. kalo tak, tune in jer kat local radio dlm keta tuh utk dapatkan audio. harga tiket just usd5 utk 2 movies. murah, kan?


 

terjumpa kedai utk org dewasa kat sini. masuk n beli dildo XXXL utk buat hiasan kat dinding. hahah. oke aku tipu. x beli apa2pun. oke aku tipu lagi. hahah.




stretch hummer parking depan shopping mall. ko ada?

redbox kat sini bukan tempat karaoke tapi adalah company yg sediakan vending machine utk rent dvd original. usd1 utk sehari. kalo kat KL buat macam nih mesti laku...
Madison n Riley. i'm gonna miss these 2 girls.

dah lah tuh. cukuplah eh. malas plak nak upload banyak2, nanti aku sedih.

bye! see u guys in KL!



ps: to the Williamsons, thanks for the hospitality. luv u guys so much n see you again in a year or two, insya-Allah (god willing).

7 ulasan:

  1. misai ke? aku igt tanduk..ahahha!

    BalasPadam
  2. kedai org dewasa tu hurmmm.. tertarik dan menarik jer...

    BalasPadam
  3. buyui: aku x tau plak salvador dali ada tanduk....

    nor: :)

    shin: memang menarik pung.

    BalasPadam
  4. teda la pegi tempat Harry Potter ek

    BalasPadam
  5. Ada ler. Tgk lah entry2 sebelum nih...

    BalasPadam