Khamis, 29 Oktober 2009

hadiah kahwin


aku gi carik hadiah kawin adik aku semalam. malas nak pikir panjang2 aku bagi dia gift voucher jer. aku rase zaman2 bagi pinggan mangkuk ker, tiket penerbangan pergi balik ker, comforter ker, dah lama abis. so dgn gift voucher tuh dia nak buat apa ker, nak beli apa ker, tuh sukati dia laki bini lah ek?

bile aku dah bungkus hadiah tuh baik2, aku pun tulis la kad untuk dia. yer lah kang dia x tau plak sapa yg bagi hadiah bernilai jutaan ringgit tuh plak kan?

tetibe aku blur kejap. nama bini dia sah2 aku x tau. maklumlah jumpe pun x penah. kad kawin dia pun aku x simpan. caner aku nak ingat nama dia? chantek ke yg penting?

tp aku dgn selambe gak tulis kat dlm kad tuh :- to: adik and wife. congratulations.

skalik dato K bising. dia kata aku kurang ajar tulis camtuh. hahah. kurang ajar ke tulis camtuh, you all? kurang ajar eh? kalo camtuh aku beli lah kad baru nanti. ahaks!





ps: malam ni diorang nikah. nak amik berkat malam jumaat katanya.... kaaaannnnn.....

11 ulasan:

  1. selamat menerima adik ipar baru....
    tahniah kat adik awak yer...

    BalasPadam
  2. haha..tade ah..ok la tu..dr ko tulis to adik n minah..haaaa

    BalasPadam
  3. adik dh kawin..abg bila plak??

    BalasPadam
  4. haha

    ok la tu...

    karl pun pg td bru belikan hadiah tuk my bro kat SOGO

    sbb karl ade voucher SOGO - hasil member day aritu

    huhu

    BalasPadam
  5. fird: selamat n terima kasih...

    chokio: kan? nama dia izwar hani la. baru tau!

    putra: abg dah lama kawin. nikah jer blom.

    karl: hahah. kenduri umah kita jatuh pd hari yg sama la.... 7 nov.

    BalasPadam
  6. bilanya novel 4 Dara nak kluar nihhhhh?



    AiLing

    BalasPadam
  7. liling: ntah la lengloi oi. x der mase nak sambung.... busy.

    apa you nyer blog link eh?

    BalasPadam
  8. a'ah bestnye dpt gift voucher...

    confirm pengantin pompuan yg sebat voucher tuh.. bestnye.. nak jugak!!

    BalasPadam
  9. abg tu bila plak?mesti gempak nanti?

    selamat pengantin baru for adik kamu

    BalasPadam
  10. hahaha! ade jer yang dicarutnya! kaaaan....

    BalasPadam
  11. aznee: nampak pun cam ura2 pengantin pompuan yg sebat pun.

    aireel: abang tunggu bulan mengambang penuh.

    may: alah. sikit jer.

    BalasPadam