Rabu, 21 Oktober 2009

bruno

haha!


malam nih kerja aku siap cepat plak. maybe sebab aku skip 2 nama utk diresearch. salah satunyer talk show host kat CNN si larry king tuh. dah memandangkan aku adsa masa nak melepak lepas kejer, aku gunakanlah kesempatan yg ada tuh utk memanja2kan diri di depan TV utk menonton DVD cetak rompak filem Bruno lakonan Sacha Baron Cohen.

pada sesapa yg dah menonton Borat, filem nih lebih kurang buat lawak live macam filem tuh jugaklah. ianya mengisahkan seorg model lelaki (Bruno) dari Austria yg ingin mencari jln bermati2an utk menjadi popular. so pada sesapa yg blom tgk tuh, kalo rasa nak hiburkan hati dlm sejam setengah, gi lah tengok.. sure korang gelak2 geli.

tapi pada sapa yg x gelak atau rasa diperbodohkan ker apa lepas tgk citer nih, tuh masalah korang lah cuz org2 awam dlm citer tuh mmg diperbodohkan hidup2 pun. hahah.

okelah. aku nak buat ulangkaji sket. esok pagi2 ada test kat bangi (kot?). maybe mlm esok, or lusa ker aku nak tonton filem Inglourious Basterds plak. nak gak tgk hebat sgt ker filem nih sampai pelakonnyer Til Schweiger digembar gemburkan dlm blog akak jed kita nih.



ps: lagu Time for Miracles dari soundtrack filem 2012 nyanyian Adam Lambert best giler. setanding lagu hit Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing utk filem Armageddon dulu. caya lah!!

3 ulasan:

  1. kat u tube ade tak bruno tu??hehe

    BalasPadam
  2. pnh dgr psl bruno tu

    tp skang karl kne demam bollywood la

    aiyooo

    byk dh membeli dvd n vcd latest hindi movies ni

    haha

    BalasPadam
  3. chokio: x tau lah. kalo xder kat youtube, cube carik kat xtube.

    karl: layan filem hindi? suke abang2 banyak bulu kan?

    BalasPadam