Jumaat, 9 Oktober 2009

69

haha! tuh angka pengikut ajaran sesat aku dlm blog nih skang. tetibe plak aku terasa sexy bile aku tengok angka tuh. ahaks!!


pada pengikut aku yg dok sibuk ikut aku ke hulu hilir dlm blog aku ni, thanx bebangat. ajak kawan2, keluarga serta sanak saudara follow aku eh... meriah kan blog jejaka anggun ini.

pada yg follow blog aku tapi x bagi komen apa2, sila2 lah bagi komen so aku tau lah ko baca blog nih ker x. and pada yg add as a follower tp x penah buka, sian kat korang sebab korang dah miss satu opportunity besar utk mengenali seorang jejaka yg mmg anggun di malaya ini.

cerita pasal 69 nih, aku nak bgtau semua ada sorang kenalan lama telah memberitahu aku semalam bahwa kenalan kami yg sorang lagi yg memang yg dah lama aku x jumpe (giler comel mamat nih) khabarnya telahpun meninggal dunia pada hari raya ketiga yg lalu akibat jangkitan kuman HIV.

hmmm... macamana dia kena tuh, allahualam. aku x nak sentuh lah aktiviti dia di dunia nih cuz itu urusan dia dgn tuhan. sbg seorg kenalan yg penah sama2 duduk hang out bersama dulu, aku cuma ingin mendoakan semoga rohnya aman di sisi org2 yg beriman. amin.

oke. aku nak berhenti merepek. aku nak sambung menulis EMPAT DARA. ciao!!




ps: congrats to President Obama yang baru dianugerahkan 2009 Nobel Peace Prize di Oslo, Norway siang tadi. semoga dia berjaya menjernihkan semula nama buruk Amerika especially di mata org Islam yg ditinggalkan oleh President Bush dahulu. insya allah.

10 ulasan:

  1. bole caya jugak ke obama nih??? hum???

    BalasPadam
  2. heppie: lucah ker? sikit jer....

    chokio: thanx...

    aznee: bole kot? cube jer la tgk dulu.

    BalasPadam
  3. berokband i yg selama ni lembab kan tgk2 je tajuk tu tetb jd lj gile yg amat..apakah...???pastu here it happen again terus dc after reading the entry..[akal lucah tol berok i ni]..bout nobel prize to duit 1.4 billion yg dia dpt dia nk kasik to charity..wow!

    BalasPadam
  4. buyui; kalo dah nama pun beruk gitula tingkah laku nyer.....

    dia earn berbilion bilion lemon dr tuh buyui. apa dia nak heran 1.4bil tuh....

    BalasPadam
  5. haiyaAaaaa laju jantung den!!

    BalasPadam
  6. ler..ingatkan meninggal sbb buat gitu :P saspen jer...

    BalasPadam