Jumaat, 13 April 2012

sawang

haish... dah agak lama jugak blog nih bersawang. Sorry, kehidupan aku busy sedikit dari normal. Selain sibuk buat keje2 tak berfaedah, aku jugak sedang siapkan novel yg ketiga.

N bila xde keje2 yg berfaedah plak, otak aku tetibe jadi blur x tau apa yg nak ditulis. Kalo dulu, at least bole gak aku browse tenet kat ofis n cari berita2 ilmiah utk dikongsi bersama tp skang blogspot dah kene blog plak. Bole view jer, xbole post/edit so apa kejadahnya kalo aku ada sari berita penting sekalipun tp x bole diblogkan, bukan?

Anyway, aku saja je update blog nih utk memberitahu semua pembaca2 di luar sana yg blog nih masih wujud. jgn marah aaa ;)

Oh ya, speaking about novel ke3 itu, actually aku dah siap sepenuhnya. cuma nak touch up bagi kemas dan cantek sket. working title nya is MENTAL. Dari tajuknya je dah buat korang tau citernya pasal apa, kan? So kalo nak tau lebih lanjut, silalah beli bila dah berada di pasaran nanti yer. (Ayat konfiden habis yg story aku nih akan dinovelkan).

Heheh...

 ps: lagi seminggu nak terbang jauh. Mcm2 berita plak aku dengar kat tv. Doakan aku selamat pergi dan kembali, ya!

4 ulasan:

  1. Have a safe trip. And don't forget to bring me back hand fruit.

    BalasPadam
  2. selamat semuanya k. and aku doakan novel tu akan diterbitkan.

    BalasPadam