Rabu, 29 Februari 2012

teaser Kopi 3 Rasa the short movie.

ok, entry aku sebelum2 nih ada tulis pasal cerpen aku yg bakal dimuatkan dalam antologi KOPI, kan? and ada few cerpen kat situ yg bakal dijadikan short movie, betul?

*siapa yg tak sure, sile klik di sini: anda ngantuk? bacalah Kopi.

so, cerpen aku telah terpilih and nih lah teaser dr short movie tersebut.

enjoy....




8 ulasan:

  1. Ngeeee...bestnyer dengar air masak! Buatkan org haus. Nak minum kejap lagi...
    Masalahnya, Dato' K tak pandai buat kopi 3 rasa. Canner eh?

    BalasPadam
  2. Macam biasa i tetap nak congrats walaupun x bersempatan nak hadir ke majlis tu karang (pffttt nak majuk)

    Sekian

    Terima kasih

    BalasPadam
  3. tak sabar nak baca full version

    BalasPadam
  4. kris: beli?

    hid: majlis tuh dianjurkan oleh pihak lain. tuan penulis hanya hadir saja menunjuk muka. :)

    faizal: sabarlah. sabar itu separuh dr iman.

    BalasPadam
  5. congrats!
    nnt nk gedik2 mintak sain masa launching.
    ahaks...

    =)

    BalasPadam
  6. shandye: hehehe... insoolloh...

    BalasPadam