Selasa, 28 Februari 2012

gara2 sebelah kaki...

apa2pun aku nak ucapkan tahniah kepada pemenang Oscar semalam especially Octavia Spencer yg dapat award Best Supporting Actress utk filem The Help, so far filem yg paling best dlm tahun nih, aku rasa.



tapi tumpuan malam tuh, x lain x bukan kat artis lain. yg lebih cantik dan lawa dari pemenang. siapa lagi kalo bukan kakak kandung aku sendiri, Angelina Jolie.

tgk jer pics dia kat bawah nih ha. ada org hencap dia sebab sibuk 24 jam tayang kaki kanan. hahaha. yg penting meletop, kan? cube ko tayang kaki ko sikit, takyah sampai peha, sampai buku lali jer dah cukup... ada meletop macam nih? tidak, kan?







yg paling tak boleh blah, ada org siap create twitter akaun utk kaki dia. dah ada lebih 12000 org dah yg follow.... hahah..



atas dasar adik beradik lain mak lain ayah, aku pun nak buat account twitter jugak. aku nak dedicate akaun tuh utk tahi lalat pemanis dan juga punca rezeki kat pipi kanan aku nih ha n aku nak namakan akaun twitter tuh, @shazsmole.

hehehe... mampu tak? ada tak sesapa yg nak follow?



ps: kata horoskop, moles on the right cheek indicate a person who has an attractive persona but is flirtatious as well. betul ker? hik hik hik....

6 ulasan:

  1. cuba aku yg tunjuk kaki tu.... mau mengundang page "unlike kaki buyui" kutip spi 100k follower. ko ada?

    BalasPadam
  2. hehehe... ok. aku akan like jugak atas dasar kengkawan...

    BalasPadam
  3. hahaha @shazmole? owh gosh u can do better than that hahaha

    BalasPadam
  4. hid: abis tuh: @shazsmoleontherightcheek? x panjang sgt ker?

    BalasPadam
  5. saya pun ada mole kat pipi kanan..flirtatious? hmmm..kene fikir 2 kali..hehe

    BalasPadam
  6. ernie: flirt pun nak kena fikir 2 kali ker?

    BalasPadam