Selasa, 14 Februari 2012

congrats!!!

tipulah pic nih....





tak baik tau dia orang nih... kalo yer pun nak photoshop takkan sampai pinggang Adele jadi bak kerengga pinggang Saloma. agak2lah kan.... suke tau mengaburi mata masyarakat sekeliling.

ok, nih pic dia dlm Grammy 2012 semalam. elok jer cantik tanpa photoshop, kan?





yg penting, tahniah kat pompuan nih atas kemenangan besar n tapau 6 awards sekaligus. hopefully, dia akan terus sukses. xmo jadik mcm Amy Winehouse yg tapau 5 awards dlm Grammy 2006 n mati sebab dadah or Lauryn Hill yg tapau 5 awards jugak dlm Grammy 1998 tapi lepas tuh lesap. hilang entah ke mana...

dengar2 katanya dia nih pun nak berehat 4-5 tahun dr sebarang album lepas nih... maksudnya?

sian.


ps: Happy Valentine kepada semua. kepada yg tak sambut, Happy Tuesday.

8 ulasan:

  1. macam badan orang lain jer...huhu luv Adele...

    BalasPadam
  2. buyui: kan? mesti ko nak tiru kan?

    dzull: badan ai. hehehe.

    BalasPadam
  3. dah record show tu semalam. tapi tak tengok lagi huhuhu

    BalasPadam
  4. hid: hebatlah dia.... boleh record show.

    BalasPadam
  5. lagu dia x masuk minda ai lah....

    BalasPadam
  6. pasaipa dia decide utk nyanyi lagu tu?
    because its nominated ke?
    nape dia tak nyanyi someone like you?
    i tangkap feeling abes masa dia nyanyi kat albert hall london hr tu.
    i pasand dvd dia... rasa macam dia nyanyi utk i sorang je..
    ahahahaha...

    BalasPadam
  7. azataq: telinga masuk tak?

    shandye: arituh dia ada call i. dia kata mmg dia nyanyi utk u pun

    BalasPadam